Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

mišzmoke je napisal/a:

Ninja24 je napisal/a:

Danes: pici-ji (neke toskanske testenine)...

Ninja24

Jih delaš sama?

lp

mzm
Žal ne, tile so bili še iz zaloge, ki jo je ob letošnjem obisku Toskane naredila teta.No če ne zaradi drugega bo to razlog, da greva z mojim na eno mototuro do Toskane, ko bodo razmere dvokolesnikom primerne Ninja24
ežoj je napisal/a:

Mačke pa tudi imajo oči ( niso v hladilniku )

ežoj
Ežoj nč bat, naši trije mačkoni imajo še vsi oči in to ne v hladilniku....no ja ena ima samo enega, ampak nismo mi krivi, se je že skotila taka malo blendava Ninja24
Danes: zrezki v omaki, kruhove cmoke, zelena solata breskva

Školjke, solata, pa vince - vipavski zelen.

Vilma

O, srečna ti, Ninja24, pa ne da se mi jih ne da delat, ampak ker imaš teto v Toskani! Srečno vožnjo! 

še malo obložene kuhane govedine

sdc12794_595

(copyleft by  )

lp

mzm
Danes: Sarma v zeljnati omaki Amelia
Danes; perutničke, pečen,prebranec pesa v solati LP arima
Danes smo imeli pri nas zelenjavni dan zat je bila za kosilo ooobiilnaa skleda solate Jutri pa nas čaka prežganka, pečen zrezek natur in riž. Seveda še skleda. marec

Na sliki je menda losos s pečenimi paprikami - pri nas so člani družine, ki imajo en y kromosom, čisto zdivjali za kuhanjem in fotografiranjem - kaj vse prinaša novo leto :

img_3163-medium_595

lp

cervus

Sporočilo je spremenil(a) elaphus dne 08. 2011 09:54

, sem se bala, da je letošnja norma izpolnjena. Vse čestitke tudi za izbiro jedilnika (malo konkurence ežoju nič ne škodi).

lp

mzm

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti