Vanja, jaz uživam z vsemi čutili že, ko berem tvoj tedenski meni. ![]()
![]()
In kakšnega ti tudi " ukradem", čeprav ne vem, kje bi pri nas dobila zelenino sol?
![]()
Vanja, jaz uživam z vsemi čutili že, ko berem tvoj tedenski meni. ![]()
![]()
In kakšnega ti tudi " ukradem", čeprav ne vem, kje bi pri nas dobila zelenino sol?
![]()
PETEK:
Vratovina prepečena na teflonu, karfiola s česnom, "sosedov" kruh:

Pozdravček!
| Ninja24 je napisal/a: |
Danes: pici-ji (neke toskanske testenine)... Ninja24 |
Jih delaš sama?
lp
mzmČufti in pire za posladek pa puding s smetano.
JannaaSem mislil soseda fehtat za kruh, pa sem ga raje kupil. Mačke pa tudi imajo oči ( niso v hladilniku )
Danes, špecialiteta naše vasi, niti ne vem kako bi se temu pravilno reklo:
Pri nam temu rečemo: churrasco con chucrut sin mango con cebolla carmelizado y vino tinto. Neki se govori o zaščiti avtohtone jedi, pa ne vem če je res.
![]()
Ežoj, ti si faca ![]()
![]()
![]()
![]()
| galja je napisal/a: |
| Elaphus, meni so všeč tile krompirjevi hrustavčki, boš izdala recept? (pripravo, mislim)! Hvala! Galja |
Hm, Galja, ne vem, kako boš zadovoljna z odgovorom: greš do prvega Hoferja, kupiš vrečko teh ocvrtkov (so v zamrzovalniku), prideš domov, daš jih na peki papir v razgreto pečico (200 stopinj) in pečeš kake 20 minut. Evo, to je to ![]()
![]()
![]()
.
Ni pa nikjer napisano, da zaradi take priprave niso dobri. In če se pripravljajo še s takim žarom in ljubeznijo, kot je to naš kuhar naredil v sredo, so še posebej dobri ![]()
lp
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| malo za hec | mišzmoke |
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Piščančja stegna z miso pasto

Jabolčna torta