Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Elaphus, meni so všeč tile krompirjevi hrustavčki, boš izdala recept? (pripravo, mislim)! Hvala! Galja
elaphus,hvala.Je pa verjetno podobna priprava,kot za pomfri.Sem nekaj podobnega že dolgo nazaj kupila pri nekem kombiju z zamrznjno hrano,pa niti ne vem,kdo je to bil. ultranova
Danes: pečen fižol v pečici breskva
Danes; prežganka, palačinke nadevane s sladko kislim nadevom iz piščančjega fileja ,rumeno, zeleno in rdečo papriko, ter prelite s kislo smetano in potresene s sirom, zapečene v pečici, zraven pa še mešana solata lp arima

danes sem jedla svederčke z orehovim pestom in grahom, posuto s sirom, za zraven pa skledica rdeče pese

p1030470_595

palalačinka*

Moje poročilo za teden: Jao, ponedeljek, ta isti (beri: Odmrznjene) beračevi mošnjički (še vedno jih študiram)

torek: Paprikaš po moje,  žličniki. (po naročilu, ta mladim je to najljubša jed od vseh čarovnij, ki jih pripravim) Namesto solate brokoli, soljen z zelenino soljo (ali soljo z zeleninimi semeni, kakor vam drago ) Mandarine in (blanko)

sreda: Prosto po Spaghetti Factory (CH): Never ending dream pasta (Čist enostavno bi lahko temu rekli gobova kremna omaka) s Cezarjevo solato in dodanim avokadom. Pomaranče.

Danes: Pot roast s kar precej zelenjave, kruh z rožmarinom za ene, solata in pomaranče. Malo kasneje lahki tonik z ginom in par kapljic limone.

Jutri: Španska omleta (samo za enga), v duetu bo popapcana po Španiji dišeča mešana solata (z janeževim likerjem v polivki). Grenivka, pomaranč zmanjkalo. Treba je eksperimentirat.

Ugotovila, da moram obvezno zabremzat pri siru.

Sobota: Povabljeni nimam pojma kam. Jaz se moram samo nacrtat.

Opomba uredništvu: Ne glede na to, koliko smeškov nam zrihtate, jih nikoli ni dovolj.

Vanja
Včeraj: kremna bučkina juha, pražene gobice z jajčki. Za dušo pa dobra . Danes: zame še vedno kremna bučkina juha, za dragija miljonka (pšenični gris, korenček, petršilj, malo hrenovke), svinjsko srce v omaki in pire krompir, pa seveda dišeča Jutri: cesarski praženec in jabolčni kompot. Uganite kaj še? Kavica jasno V nedeljo pa namakanje v termah. Tam pa še ne vem s čim nama bojo postregli LP, pe3ca

Z opombo uredništvu se popolnoma strinjam

Danes:

- ričet

- vanilijev puding s prelivom iz sirupa iz bezgovih jagod

- čokoladni puding s krepkim dodatkom čokolade

Posladek:

- danes nujno! Glede na melanholično vreme....

No, in posladek bo: obisk žlahte pod Gorjanci!! Si vedno naberemo sladke pozitivne energije pri ljudeh, ki nimajo časa jambrat

japaja

japaja je napisal/a:

Z- vanilijev puding s prelivom iz sirupa iz bezgovih jagod

- čokoladni puding s krepkim dodatkom čokolade

japaja

A tole je pa pri vas glavni obrok, ne sladica?

rimljanka

Ja, tole je pri nas glavni obrok, hehe. Tako kot je lahko pršutov toč sladica.

Za nas je sladko tisto, kar te navdaja s sladkim ščemenjem.

Magari .... ne bom povedala, rima se pa na keks

japaja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti