Pesto palačinke
breskva
lpdanes sem jedla svederčke z orehovim pestom in grahom, posuto s sirom, za zraven pa skledica rdeče pese ![]()

Moje poročilo za teden: Jao, ponedeljek, ta isti (beri: Odmrznjene) beračevi mošnjički (še vedno jih študiram)
torek: Paprikaš po moje, žličniki. (po naročilu, ta mladim je to najljubša jed od vseh čarovnij, ki jih pripravim) Namesto solate brokoli, soljen z zelenino soljo (ali soljo z zeleninimi semeni, kakor vam drago
) Mandarine in
(blanko)
sreda: Prosto po Spaghetti Factory (CH): Never ending dream pasta (Čist enostavno bi lahko temu rekli gobova kremna omaka) s Cezarjevo solato in dodanim avokadom. Pomaranče.
Danes: Pot roast
s kar precej zelenjave, kruh z rožmarinom za ene, solata in pomaranče. Malo kasneje lahki tonik z ginom in par kapljic limone. ![]()
Jutri: Španska omleta (samo za enga), v duetu bo popapcana po Španiji dišeča mešana solata (z janeževim likerjem v polivki). Grenivka, pomaranč zmanjkalo. Treba je eksperimentirat.
Ugotovila, da moram obvezno zabremzat pri siru. ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sobota: Povabljeni nimam pojma kam. Jaz se moram samo nacrtat. ![]()
Opomba uredništvu:
Ne glede na to, koliko smeškov nam zrihtate, jih nikoli ni dovolj. ![]()
Z opombo uredništvu se popolnoma strinjam![]()
Danes:
- ričet
- vanilijev puding s prelivom iz sirupa iz bezgovih jagod
- čokoladni puding s krepkim dodatkom čokolade
Posladek:
- danes nujno! Glede na melanholično vreme....![]()
No, in posladek bo: obisk žlahte pod Gorjanci!! Si vedno naberemo sladke pozitivne energije pri ljudeh, ki nimajo časa jambrat![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
japaja
| japaja je napisal/a: |
Z- vanilijev puding s prelivom iz sirupa iz bezgovih jagod - čokoladni puding s krepkim dodatkom čokolade
|
A tole je pa pri vas glavni obrok, ne sladica? ![]()
Ja, tole je pri nas glavni obrok, hehe. Tako kot je lahko pršutov toč sladica
.
Za nas je sladko tisto, kar te navdaja s sladkim ščemenjem.
Magari .... ne bom povedala, rima se pa na keks![]()
japaja
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| malo za hec | mišzmoke |
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pesto palačinke

Suzanine palačinke