Princeske
Ežoj, dvomim, da bi bila Erika zadovoljna s tistim tvojim globinom ![]()
Pri nas:
fižolova juha (moškim je pripadala še domača klobasa), kruh
slivova pita

Za večerjo pa zeliščne bagetke:

Danes:
- kurja juhica z domačimi nudlčki
- špageti s polivko iz mletega mesa in graha
- mandarine
Posladek:
- kuhano vino, morda grog
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
japaja
japaja, nekam veliko mandarin jeste pri vas, pa ne, da si v času mrka s kulinarike bila tam v dolini Neretve?
V življenju še nisem bila na obiranju mandarin v tistem krasnem delu naše bivše. Zmeraj pride kaj vmes![]()
Ja, pri nas pozimi jemo veliko mandarin in pomaranč, jabolk..in nekdo od naših je res bil ob Neretvi, sama sem pa nekajkrat naletela na zelo ugodne akcije mandarin in sem seveda kupila (v obsegu gospodinjske potrebe) vitaminčke.
Ko zmanjka mandarin, bodo na vrsti pomaranče.
Jabolka jemo bajdevej, kakor hitro kateri od njih pokaže žalostno obnašanje, ga rešimo muk.
Vedno bolj postajam zagovornica cikličnega načina, se mi zdi, da si bolj sfokusiran v življenje, če veš, kateri čas se dogaja okoli tebe in kaj se v tem času dogaja. In topogledno sredi zime tudi ne hodimo doma v kratkih rokavih ampak imamo zimske zokne in brezrokavnike.
Uf, sem mal zašla![]()

Enolončnica z zeljem in krompirjem ter hrenovka. Pričela se je pa že tudi decemberska peka, danes marmeladne blazinice.
lp
irenakr
Sporočilo je spremenil(a) irenakr dne 16.dec 2010 14:00Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Princeske

Kremna cvetačna juha