Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

sam_0713_595

sam_0716_595

Pečeno piščančje meso, popražena leča in omaka iz zelja (je ostala od včeraj), zraven pa domač čaj z medom (bezeg, lipa, meta, melisa in preslica), ker nas nekaj hoče prehlad lovit, vendar se mi ne damo.

lp

Sporočilo je spremenil(a) irenakr dne 17.dec 2010 14:04

Sporočilo je spremenil(a) irenakr dne 17.dec 2010 14:05
danes: špageti s tuno in olivami, sadna kupa beva

domače testenine

sdc11757-1

v solati, za desert pa :

lp

mzm

Danes: Poštena mešana solata s proteini. Če bo piščanec, riba ali škampi, se še ne ve. Mi piškoti od same peke in vonjav po hiši že iz ušes lezejo.

Vanja

rimljanka je vprašala  če je tisto v pekaču za Eriko. Ne, včeraj ni bilo nič Erike pri meni ( pa tudi japaje že dolgo ni bilo ).

Danes grem mim vaškeg ribnika in je že kosilo:

Po kosilu, seveda meditacija o dovršenosti vesolja s kulinarika.net kot vrhuncem stvarstva, pa vesolje je rabilo nekaj let, da se tako uredi, od začetka ni bilo tako. Začelo se je iz tiste prajuhice ( spet ena kulinarika ), ko je Chuck Norris plesknil z eno roko in tako dal znak za začetek velikega poka ( pred 14 milijardami let, točno se ne ve, to je plus minus 18 dni ). Zanimivo je, da je Einstein rekel nekako tako: če je vse to, kar vemo o materiji res, Bogu je preostalo le da da znak za začetek. Pa kdo bi si mislil, da se je zmotil, nekdo drug je dal znak, kot sem že povedal.

ežoj

Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 17.dec 2010 17:15

Rižota, motovilec z jajci.

rizota_173123_595

Nena

Aha, nb je spet jedla SIR!

Pri nas danes: halo pica

MM
Petek: prebranec po moje in popoldan breskva
Danes, dušeno zelje s korenčkom, pire krompir,pečena teletina potem pa še in keksi arima

Včeraj: prežganka, klasična pica

Danes: kisla juha, krompir v kosih, klobčiči/domači prijatelj

Petya

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti