Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

SREDA:

Piščančji paprikaš z žličniki, kisla paprika:

picture_3529_595

Pozdravček!

Ponedeljek: polnozrnati linguini z omako iz jajčevcev in paradižnika, stročji fižol v solati, češpljeva pita Včeraj: gratinirana čičerika, zeljna solata Danes: pečene skuše, pražen krompir, radič v solati, ajdov biskvit s kuhanim vinom Ninja24
draga daga,se bom potrudila,ob računalniku nisem samo "blond",ampak "sivo-blond". jutri: ješprenka brez mesa, metuljčki(polnozrnati) s "peperonato",sveže zelje v solati lp mišzmoke

to ni fer!  spet sem lačna I blame you all krivim vas!  bom še jaz začela izzivat s slikicami in jedilniki  (imam enega tistih dni, ko se enostavno ne morem dovolj najesti luknja v želodcu, vam pravim )

palalačinka*

Da se vam spet pridružim:

Ostanek nečesa, kar sem čarala včeraj in je imelo duh po Tajski. Pa: Solata, narejena iz koruze z žara in škampi. Še vedno imamo ene 33 stopinj.

Slednje testna vožnja za sobotno fešto. Pa s pecivom bom eksperimentirala in prilimala sliko, če bo ratalo.

Vanja
Puranji koščki z zelenjavo, polenta, solata s koruzo. breskva

Danes sem odločil, da vas frapiram z mojo kuharsko veščino. Jed je tuja, niti ne znam kako bi se reklo po naše, po špansko se reče: pescado con tomato y cebolla:

cimg3126_595

Ribo je donirala ena naša kulinaričarka: se zahvaljujem.

ežoj

Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 08. 2010 18:27

Da bo jasno, ribe so papaline, očitno dimljene. Latvijska narodna ljubezen menda..... Porekloparadižnika in čebule neznano, za vino pa sumim, da vem, od kod je.............

rimljanka

@Rimljanka, točno, riba je iz Latvije. Dokler nisi povedala, sem mislil, da je ruska, ker je en natpis v cirilici. Drugač je dimljena, kot sem povedal, dobil sem je kot darilo.

@čebulka: ma kakšen privatnik neki, navaden študent ( hispanistike ). Tist blok dobavnic in štampiljko imam, da lovim ženske. Sam se vsedem v gostilno in dam štampiljko na mizo, očala na nos in začnem čisto resnega obraza prelistavat blok dobavnic, v desetih minutah je že kakšna, ki vpraša če lahko prisede............

ežoj
Ognjič

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti