Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

mineštra, sladoled

Balenka

petek: sirovi kapeleti, solata

sobota: sv. trakci, mešana zelenjava (bučke, jajčevci, paprika, paradižnik, mlada čebula, česen, peteršilj), rjav basmati riž, zelena solata

nedelja: goveja juha z zdrobovimi žličniki, pečena sv. rebrca, pražen krompir, zelena solata s paradižnikom

ponedeljek: goveja juha s fritati, ocvrt piščanc iz pečice, zeljna solata s krompirjem

torek: pz špageti z omako bologneze, solata

Julija

sobota: ostanki filanih paprik od petka

nedelja: ''kosilo'' na šuštarski v Tržiču - Pica od najboljšega soseda 

Danes: sladko zelje s krompirjem, konjske hrenavke

Sporočilo je spremenil(a) MissLady dne 06. 2010 14:20
Sobota: špageti z mesno omako in paradižnikovo, zelena solata Nedelja: praznovanje r.d. v kitajski restavraciji Ponedeljek: piščančja juha, popečeno meso iz juhe, zelenjavna rižota, zelena solata Torek: goveja juha z rezanci, pražen krompir, telečji zrezki, kuhana zelenjava, mešana solata
Slivov štrudelj, breskov štrudelj, krompirjev štrudelj.... (enkrat moram probat korenčkov štrudelj).. No, to bo za rezervo.. Danes: "juhca" iz stročjega fižola in krompirja, zabeljena z veliko skoraj zažgane čebule (še ni tolk mraz da ne bi mogli luftat) in veliko peteršilja. Smetane ne najdem. (Ni res, lažem. Sem jo skrila za popoldan, ko bodo jagode s smetano. Če bodo.) Jabolka pa kar padajo. Bomo nesli v ZOO, naj ima še žival kaj od dobre letine .. japaja

Danes pohani melancani:cimg3109_595

ežoj
Filana paprika in za posladkat doma pripravljen bananin sladoled Jannaa

PONEDELJEK:

Kurja juhica (od včeraj), makaronflajš in mešana solata:

picture_3524_290picture_3519_290

Pozdravček!

Ker so prišli --kje že imaš tiste hude feferone--gosti,sem naredil Jalapenjo poperse. To je Jalapenjo čili razpolovljen,nafilan z sirom,ovit z slanino in potem pečen v pečici. So bili navdušeni vendar so kasneje zmazali 3L sladoleda za gašenje požara v ustih polarbear

Dons:  Spet sladko zelja od včerej  ker sem ga skuhala en ceu lonc, pomoje ga bomo kr ceu teden jedl

za zraven pa še prekajana rebrca

in solatka

MissLady

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti