Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj: zelenjavna juha, palačinke, rižev narastek Danes: polnjene paprike, kruh, puding Jutri: goveja juha z rezanci, pečen krompir, puranovi zrezki na čebuli in žajblju, dušene bučke, zelena solata, paradižnik, piškotno pecivo z ribezom NENA58

Pri nas je bilo pa danes na sporedu:

tople kumare s krompirjem

stročji fižol z ocvirki za moža in taščo, stročji fižol z drobtincami za sina in zame

V skrinji sem našla še dva polpeta iz mletega mesa in krompirja in moram reči, da se ni obneslo najbolj fajn, pa čeprav je sin enega pojedel, drugega je pa pustil za popoldansko malico. Sveži so bili pa prva liga.

Ežoj, pa kako lahko ti temu rečeš kulinarična katastrofa no, sploh, če nimaš nobenih izkušenj s peko in okraševanj tort - bravo, bravo

rrr

Danes čufti v paradižnikovi omaki

andreja č.
Tole kar se tukaj dogaja je en sam kulinarično-literarni užitek.Japaja in Ežoj se dopolnjujeta,kot dva uglašena zakonca. Ežoj,tale torta je pa pohvaljena tudi od moje malenkosti.Pravi Chef si, kot te je te dni poimenoval en nov član, pa naj mi oprosti, ker sem pozabila ime.Za vzgled vsem nam! naor
danes kruh in voda jutri kruh in voda pojutrisnjem placa

Super torta ežoj, verjetn bo okusna- zgleda že.

Pri nas pa danes pohane bučke in riž z zelenjavo, paradižnik in paprika v solati,

včeraj pa pire krompir in jetrca, druga varianta je so bile pa kumare v zosu,

petek pa klasična pica.

katti

goveja juha z jetrnimi cmočki, pečen krompir v pečici, pečen piščanec, zeljna solata

Balenka
Petek: piscancji file ter veliko mlade zelenjave v woku, jasmin riz Sobota: rostilj Nedelja: filan piscanec, pire krompir, strocji fizol s korenckom v omaki (iz baze), pecivo na suho in kavica LP, zvitorepka

ojla lisicka, kje se skrivaš?  Če si seveda una bivša iz K... 

danes pri nas na jedilniku pohan puran, bučkini polpeti, tenstan krompir in paradižnikova solata,  ledena kava 

andreja č.

Sporočilo je spremenil(a) andreja č. dne 01. 2010 15:08

Ma tista torta je delana po tem receptu:

http://www.kulinarika.net/recepti/13442/sladice/borovni

izpade precej visoka. Na koncu se prelije s želatino in mogla bi želatina, polprozorna ( narejena z sokom borovnic), zalit borovnice na beli podlagi in bi to bilo videti res lepo, Drugač, torta je zelo v redu, sočna.

Danes ( žar za mojo dušo, čist lepo počasi brez ihte ):

Se pravi: melancani, kremenatlc in čevapčiči.

ežoj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti