Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Ponovno odpiram kuhinjo, ceprav so jedilniki ta teden (ker sva samo dva jedca) bolj enostavni: sobota: piscancja obara in nekaksno bananino pecivo (katerega avtor je bila tasca in je bil pravzaprav dobrodoslica) nedelja: svinjski zrezki z malo omake in jajce na oko, kruh, zelena solata ponedeljek: svinjski zrezki po dunajsko (ce sem pa prevelik paket odmrznila!), pecen krompir, strocji fizol v solati torek: hrenovke, pire, spinaca (blitva) sreda: testenine z gorgonzolo, paradiznik z baziliko in olivnim oljem cetrtek: zelenjavna juha, palacinke z jagodovo marmelado LP zvitorepka

Ja, ežoj po moje postaja melanholičen, ker ne deluje njegova letna kuhinjica. Pa saj se bodo vremena zjasnila, nič bat, še bo sijalo , pa žgalo tud.

Dragička pa tud ne vem kaj misli, se gre orenk študentarijo al kaj, ne vem al je kuhinjo čist zaprla al samo za določen čas, kdo bi vedel . Mogoče je pa začela svojo familijo hranit s slikicami, kaj se ve.

Danes pri nas: ocvrti lignji po pariško, pomfri, paradižnikova solata

Balenka

Hojla-la. Pozdravček, čisto na kratko. S terase gledam na en otok v morju in pravkar se sonček pripravlja, da se bo potunkal v morje.

Pozdravček!

kumare v omaki, pire krompir

Balenka

kisla repa, pire krompir, krvavice (mraz je, pa je to primerna hrana )

rimljanka
Lonec pasulja s pasjo radostjo (cca 1/2m) Za bolj intelektualno vzdušje pa zvočna kulisa: Antonio Vivaldi: Štirje letni časi - ZIMA japaja

Nič, nobene melanholije. Ko je dež prenehal, sem od veselja zagnal poletno kuhinjo ( za lepo vreme ), pripravio poletno jedilnico, dobro se oblekel, in evo, današnje kosilo:

Drugač, nič dragički ne verjet, študentska posla. Verjetn nekje gruntajo, kako bi kocke metali na parlament ali kaj podobnega.

ežoj
Ampak Ežoj, ti povem, da je kocke na parlament metat en brez veze klošarski biznis To jih moraš povabit nekam na eno dobro košto, zaklenit vrata in nikol več spustit ven. Namesto prtov so seveda bandiere rosse PS.: Administratorja oziroma dežurne šerife vljudno naprošam, da me za danes preventivno skenslajo, sem glih taprave volje japaja

Danes kebab  iz nebotičnika, mož pa čevapčiče od Valterja

andreja č.
Danes; goveja juha z zdrobovimi cmoki, domači široki rezanci z omako, zelena solata jutri; zelenjavna juha (vsa zelenjava z domačega vrta), palačinke nedelja: piknik pri sosedovih galja P.S. Ežoj, Dragička si jo namaka v morju (če jo preveč pogrešaš, ne bo je do 7.8.)

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti