Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Tudi mi imamo za kosilo ješprenj, vendar sem vanj dodala nekaj suhih gob in me tako spominja na "pohorsko enolončnico".
perutninski trakci, ocvrti s corn fleksom, pomfri, solata za sladico: ekstaza iz baze bosa Sporočilo je spremenil(a) bosa dne 14. 2010 19:38

PETEK:

Zajčji paprikaš s skutno-zdrobovimi knedli; zelena solata z mlado čebulo:

Pozdravček!

Sobota: goveja juha z zdrobovimi cmoki, pečenka, v pečici pečen krompir, zelena solata in za sladico bela pita. Nedelja: goveja juha z domačimi rezanci, pražen krompir, goveje meso in hrenova omaka in za sladico zagrebške rezine. Jannaa
Mešana (goveje-kurja) juhica brez zakuhe, zgolj s korenčkom. Čemaževa "špinača", na tenko narezana govedina iz juhe. Sladoled. Če še koga lakota matra, je tu Halo Katra japaja
Četrtek: špargljeva juha, popečene testenine z mletim puranom, olive, malo skute, peteršilj in naribanim sirom, zelena solata Petek: zelenjavna juha, domači skutini štruklji, zelena solata, motovilec, puding Sobota: ponovitev petka, bananino pecivo, (na brihto) Nedelja: zelenjavna juha, pečeni piščančji zrezki na čebulni in žajbljevi omaki, pečen krompir, zelena solata, jabolčni štrudelj z orehi NENA58
mesna lazanja, zelena solata beva
sobota: goveja juha, piščančji paprikaš, pire krompir, solata tanjaj

Danes:

goveja juha ( da ne bo kjerga kap: iz vrečke ), restan krompir, ( izkoščičena, če se tako reče ) marinirana piščančja bedra, solata, makedonski rose.

ežoj

Ežoj mora imeti pa kakšen obisk! Samo poglejte prtiček

Vanja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti