Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Ezoj,cista desetka!Tistle rizek in solata sta cisto po mojem okusu,vsaj tako na prvi pogled.Pa tudi ostalega se ne bi branila! naor
Sobota: zelenjavna juha krem z popečenimi kruhki, pečen kifelčar, polnjene bučke z zelenjavo, berivka, tortice Nedelja: goveja juha, špageti z paradižnikovo omako in mesno, zelena solata, jagode in penina Ponedeljek: goveja juha z rezanci, pražen krompir, pečenka, zeljna solata Torek: še zadnje sarme, krompir

PONEDELJEK:

Kurja juhica od sobote; mesna štruca, sv. meso, omaka (od včeraj), domači široki rezanci; zelena solata:

Pozdravček!

Pri meni je ponavadi v ponedeljk pospravljanje ostankov od nedelje. Danes ostankov ni bilo, po je bilo treba nekaj pripravit:

pražena jetrca, pire krompir, solata pivo.

Slikano v jedilnici za toplo vreme.

A ja, japaja, če si firbčna, lahko me vzameš na testiranje ( pa ne več kot za en teden ).

ežoj
Kadar sem na kulinariki, pogledam še kaj se kuha. Pogosto se mi pocedijo sline, sem in tja kopiram. Vendar - ne me napasti, nočem izpasti kritikantka - če odštejem krompir in solato, skoraj ni zelenjave. Kdaj jeste zelenjavo? Kako naberete tisto priporočljivo dnevno količino, če je za kosilo ni? Za večerjo? Lisa
Pa dej nehi, Ežoj, jst sm tle na Kulinariki undercover, če bi kdo vedel, da se udeležujem takih komunikacij, bi me najmanj deložiral.. Je pa res, da se zate ne bojim, da bi ne obvladal situacije..bom povprašala, kdaj bomo skončali sobo za goste in te takoj zatem vzamem na testiranje, zmenjeno? (Sem upala, da me boš ti povabil pres). No, zdaj pa resno: všeč mi je tvoja kuharija. Tudi prt s tistim tvojim dizajnom, originalno in praktično. (Če pridem k tebi, prinesem svoj prt s seboj).. grem delat čemaževo juhco, sem se pasla v moji prekrasni Kamniški Bistrici... japaja
Ežoj,tako se mi cedijo sline,da to ni fer.Jetrca bi še pogrešila ampak kroooompiiir,ki ga nisem poskusila že dva meseca zaradi diete pa dobesedno pogrešam...In tisto mrzlo pivo tam! Jao.... Razmišljam...Naj si natočim kozarec mrzlega ali skuham krompirskupaj bi šlo oboje Na pultu pa stoji zelena solata...... Dilema žoja
juhca s pišč. želodčki in srčki, veliko zelenjave in cmočki pizza burek, jogurt bosa

TOREK:

Čemaževa juhica; Prisiljeno zelje z govedino, krompir v kosih; zelena solata:

Pozdravček!

Sporočilo je spremenil(a) dragička dne 18. 2010 11:39
Ponedeljek: pečene piščančje kračke, kruhov cmok, radič z jajčko Torek: bograč, kruhov cmok Sreda: bograč, pire ali polenta Četrtek: sirov burek, zelena solata krinolina

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti