Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Bravo, ežoj! Si dobra konkurenca dragički, se vidi po sikicah. Ni kaj!

svinjska juhica, slivovi cmoki in kompot

Balenka
Nedelja: kurja juhica z rezanci, špinačni široki rezanci s smetanovo omako s puranom, solata Ponedeljek: kurja juhica z rezanci, popoldan še malo narezka (smo imeli bolj športni dan) Torek: kurja juhica z rezanci, polenta z jajci in gobami, solata Tinci

TOREK:

Mešanica - puranji mes, klobasa, riž, ajdova kaša, fižol; zelena solata z zeljem in paradižnikom:

Pozdravček!

Danes:vanpi v omaki, pire kronpir ,berivka. Jutri:pasulj,šink,kronpirjeva solata. Milži
Ezoj, pri takile kosti in vincku imas kri odlicno,garant! naor

Danes: Popečen losos s salso iz manga in ananasa, krompirček, pred tem solata, po tem, jagode. Le-te so v ful sezoni. Pa na tole ne smem pozabiti

Vanja
Danes: filane paprike, pire krompir, zelena solata

SREDA:

Goveja juha, pražen krompir, popečena govedina iz juhe, hren (iz stekleničke), zelena solata, paradižnik; sladoled z jagodami:

Pozdravček!

Danes sem pri zdravniku imel test vzdržljivosti, pa ni bilo tako kot sem si jaz predstavljal, pa ostala mi je cela škatlica.............pa pustimo to, včasih stvari niso take kot pričakujemo.

Pa ne ravno zaradi tega, danes sama zdravila ( upam, da ne bom predoziral ):

ribja obara, pražene ribe in vino tinto ( po receptu, ne manj kot pol litra in ne več kot buteljka ).

ežoj
se mi zdi, da imaš spet dan odprtih vrat...al sta pa uni dve svobodnih nazorov na obisku... Ognjič

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti