Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

kisla repa z ocvirki,matevž,pečena sv.rebrca ninkica
goveja juha z zdrobovimi žličniki, kumare v omaki, pire krompir in ocvrt ribji file. ni več lepih smeškotov. buča
Danes: svinjska ribica v zelenjavni omaki, gratinirani široki rezanci s skuto, radič z jajčko krinolina
Potem pa sirove torteline s tuno v smetanovi ali paradižnikovi omaki, je hitro in dobro....priporočam. krinolina
Včeraj: kosilo: svinjski kotleti z gobami, rezanci in solata večerja: pica, solata danes: kosilo: jota, klobase (za moške), palačinke večerja: zelenjavna mineštra, hrenovka čebelčica
Ja, marička sveta no, bozjakova! Ne vem, če se na vse pretege norca delaš iz punc, ki tu pišejo jedilnike, al si pa tako komot, da tudi naslova ne prebereš in prebrskaš par strani? Tu punce pišejo, kaj bodo skuhale za kosilo in imaš 1076 strani idej. In pisanje z veliki črkami pomeni, da se dereš/kričiš. Ker vidim, da si na novo prijavljena, ti predlagam, da najprej malo prebrskaš portal in šele potem navališ s pisanjem. Ognjič
Ja, se vam opravičujem.Povedala sem samo da tega ne morem skuhat,ker je hči alergična,in to že po prvem predlogu. LEP DAN TUDI VAM. bozjakova
juha z ribano kaso, Goveji zvitki ( namazala z miksungo kumarc,korencka,vlozene cebulice in prsut gor), pečena kruhova struca prelita s kislo smetano, solata LeINA
Danes za kosilo: zdrobovi ocvrtki (ki so v bazi) in gobice v smetanovi omaki, solata. bombetka

bozjakova je napisal/a:
Ja, se vam opravičujem.Povedala sem samo da tega ne morem skuhat,ker je hči alergična,in to že po prvem predlogu. LEP DAN TUDI VAM. bozjakova

Spet vpiješ, bozjakova. In, kako naj kdorkoli od nas, ki objavi, kaj je/bo kuhal, ve, kaj ti znaš/smeš/zmoreš/....skuhati..... Daj drži se nasveta Ognjič in potem se spet oglasi.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti