Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

ponedeljek: makaroni s tuno in koruzo, radič (zelen in rdeč) z jajčko torek: paprikaš, ocvrti krompirjevi svaljki Jasna82
Jaz regrat nabiram šele po zimi....Zdaj pa je še sneg prekril travnike in bo treba res počakat.... Torek: juha z ribano kašo, špinača, pire krompir, hrenovke (za pol družine), ostriž, mehka solata (po želji pa še pečen jajček) sladica: štrudelj od nedelje (skutin in jabolčni) Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 15.dec 2009 14:30

No, Trixi, pri nas regrat nabiramo tudi pozimi, ne samo po zimi, pa pred zimo ga tudi, če je... konec koncev je užiten kadarkoli.

Torek: domače kranjske klobase, pomes, solata Sreda: boranja, kruhov cmok Četrtek: pasulj krinolina
Dragička,kje si................. daby

Ku-kuc..., tukaj sem.

Pozdravček!

Saj še nisi v penziji...ajde, hočemo slike in pika. Ognjič

ponedeljek: pz testenine z mesno zelenjavno omako, endivija s fižolom

torek: riž z grahom, svinjski hrbet (tanki zrezki) v smetanovi omaki, endivija s fižolom

sreda: goveja juha z zdrobovimi žličniki, kuhana govedina, pire krompir, kremna špinača ali smetanov hren, kitajsko zelje v solati

četrtek: ričet, puding s sadjem in smetano

Julija
Hvala rimljanka za namig o regratu, bom vedela za bodoče. Dragička, tudi jaz pogrešam tvoje slikice.... Sreda: sarme in v kosih krompir za bolnega malčka pa piščančja rižota, cvetača in brokoli v solati

Čakam, da mi bo kdo pomagal okrog računalnika, da bom lahko slike kopirala na forum; neznam povlečt novo varianto, "Shrani.si" pa mi ne dela več.

Pozdravček!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti