Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

sreda:mesno zelenjavna rižota gratinirana s sirom ,motovilec solata,rolada s lešnikovo kremo lukakore
Sreda: krompirjeva solata, pečene piščančje kračke Četrtek: ričet, skutine palačinke Petek: špageti carbonara, rdeča pesa krinolina
četrtek:piščančja obara ninkica
četrtek: čufti, pire krompir Jasna82
ponedeljek: Pire krompir, špinača, pečeni piščančji zrezki torek: pečen riž z rakci po kitajsko sreda: Ričet, sadna solata danes: testenine z zelenjavno-tunino omako, zelena solata
Pozdravljene, moja mama kuha vsaki dan kosilo za 6 članov+1 otrok. Jaz ji skočim pomagat urco pred kosilom. Ker so med temi člani 3 moški, ki rabijo kar neki za pojest, je treba zraven mineštre, katera je na jedilniku vsak drugi dan, še nekaj pripravit. Tukaj nastane problem. Včasih so palačilnke, včasih pohan sir, ali kaneloni, ali rižev narastek,ali ....??? zmanjkalo mi je idej. To vprašanje je trikrat na teden. Kaj pripraviti zraven? Jaz sem včeraj pripravila (za danes) zelenjavno mineštro, z res vso možno zelenjavo(fižol, ješpren,krompir,korenček,bučka,por,peteršilj,česen,vrzota-ohrovt,koruza., da bi mami prihranila trud. Ampak ko sem jo prinesla je rekla: ja kaj pa naj zraven? Prosim za kakšno idejo. Hvala in lep dan. čebelčica
pečen krompirček in hrenovke, solata
Čebelica zraven lahko ponudiš, šmoren, štruklje, pohane šnitek, pečeno proseno kašo, kuskuskov narastek, cmoki, lazanja. Čertek: bučna rižota, puranji zrezki, radič z motovilcem, sladoled z javorjevim sirupom in orehi. Petek: pečenice, dušena kisla repa, matevž. breskva
Breskvica: Skutin narastek, razni zavitki, burek, razne pite, pudingi ... ajda66
Danes:sarma,za večerjo piza golubić

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti