Pri nas pa danes mesna lazanja, za sladico pa domača lubenica:

Škotske mesne kroglice s pivsko omako
Pri nas pa danes mesna lazanja, za sladico pa domača lubenica:
ČETRTEK:
![]()
Špageti z mesno omako; zeljnata solata s korenčkom: 
Pozdravček!
Pa naj se še jaz, po dveh dnevih tu oglasim:
Zaradi obveznosti, nepričakovanih, jedli smo, za slikat pa si časa nismo vzeli:
Se je moj mož, hočeš ali pa ne, moral sprijazniti z hrano iz skrinje: čili con carne, goveja juha, filana paprika...vse to je imel na izbiro, daš v mikrovalovko, priklopiš, izbereš.......
Naj vam pa natrosim, kaj sem jaz jedla:
Jutranja kava je bila čudovita, naročeni časopisi prebrani, dve cigareti pokajeni, potem sem pa vodo natočila v mojo flaško, spotoma v trgovini najboljšega soseda kupila dve kajzerici, kefir in pa kamniško šunkarico...
zdaj sem pa pristavila za jutri, nekaj konkretnega, goveji golaž, se kuha....priloge pa še pogruntam![]()
| ultranova je napisal/a: |
Zelo rada prebiram in pobiram ideje za kosilo.Vendar Trixi,po moje se kar prevečkrat izgubiš v tej temi
|
Ta je pa spet ena taka zelo lovska... Če že kritiziraš, kaj tebi ni všeč, drugič vsaj napiši, svoj predlog za kosilo... vsaka kritika je dobrodošla, samo z argumenti jo je podkrepiti treba !!! Ne piši nekaj, v kar nisi sigurna
babka1951Danes: dušene gobe s piro, puranji zrezek, stročji fižol v solati, kremast sladoled
breskva| babka1951 je napisal/a: |
Naj vam pa natrosim, kaj sem jaz jedla: Jutranja kava je bila čudovita, naročeni časopisi prebrani, dve cigareti pokajeni, potem sem pa vodo natočila v mojo flaško, spotoma v trgovini najboljšega soseda kupila dve kajzerici, kefir in pa kamniško šunkarico... zdaj sem pa pristavila za jutri, nekaj konkretnega, goveji golaž, se kuha....priloge pa še pogruntam
|
zoya: Iiiiiiiiii ![]()
gospod Ežoj: ![]()
![]()
![]()
![]()
. Pa vidim, da se je gospa ŽABICA ponovno vrnila. Tako je prav. Sedaj ste 100% ![]()
Idejo kradem za soboto. Muaaaaaa
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---
Danes so bile zelenjavne tortilje in pa mešana solata z jogurtovim prelivom
ZuckerfeePica.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/kaneloni s šunko in sirom, solata iz makarončkov
Balenkavčeraj golaž, danes pa mineštra
lp, tatjana
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Škotske mesne kroglice s pivsko omako

Zelenjavna zloženka