danes je bilo preveč idej kaj za kosilo, zato goveja juha, domači njoki, puranji žur z gobicami, ter za vsakega en slivov cmok za sladico
zoyaa*
Kremna cvetačna juha
danes je bilo preveč idej kaj za kosilo, zato goveja juha, domači njoki, puranji žur z gobicami, ter za vsakega en slivov cmok za sladico
zoyaa*Špageti z bolonjsko omako in paradižnikova solata.
Lp
ursiiiDanes se mi ni ljubilo nič, imel še mal čorbe iz melancanov:
uf, uf, sedaj sem se spomnil, skledo bi mogel vrnit mamamii, ali je bilo babki, niti ne vem več.
![]()
ežoj
Segedin (zadnji kozarec kislega zelja), krompirjevi žganci, rižev narastek.
Lp
tonskZelenjavna omleta, polpeti in zeljnata solata, še prej pa zelenjavna juhca.
tanjajDanes: goveja juha z ribano kašo (iz zamrzovalnika), kakavove palačinke z hruškami in sladko smetano
breskvaSREDA:
![]()
Bučna juhica; s šunko in sirom nadevani puranji zrezki - panirani, ajdova kaša na čebuli in slanini, jurčki v omaki; mešana solata; bučnica; jabolčni štrudl ![]()

Pozdravček!
Goveji golaž.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Jaz in moja otroka smo se naplavali v notranjem bazenu v Ankaranu, bilo je super, še malo sončka na zunanji terasi...Moj in sinov prehlad je čudežno izginil....
Sin in hči sta jedla pico, midve s hčerko še mešano solato, jaz rezance s škampi. Mož pa ni jedel doma, mu nisem nič pustila....Je šel v Parmo na pizzo in borovničev sok....Vsi smo uživali![]()
Res lep dan...Jutri bi šla po gobe na Pokljuko, ampak kaj ko nič ne poznam terenov, le kam naj grem....?
Kjer je volja, tam je pot. TrixiZelo rada prebiram in pobiram ideje za kosilo.Vendar Trixi,po moje se kar prevečkrat izgubiš v tej temi
ultranovaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kremna cvetačna juha

Začinjene polnjene paprike s feta sirom