- Danes: goveja juha z rezanci, bučkini polpeti, pire krompir, naravni piščančji zrezki, stročji fižol v solati
- Jutri: goveja juha z rezanci, slivovi in borovničevi cmoki, sladoled
NENA58
- Danes: goveja juha z rezanci, bučkini polpeti, pire krompir, naravni piščančji zrezki, stročji fižol v solati
- Jutri: goveja juha z rezanci, slivovi in borovničevi cmoki, sladoled
NENA58
Dragička, danes pa sem kopirala kar tvoje kosilo...žal ne današnje
, ampak včerajšnje.
Naor, glede današnje sladice si se pravilno odločila...bolj zdravo...bi morali večkrat prakticirat...![]()
Johanna
| ultranova je napisal/a: |
Zelo rada prebiram in pobiram ideje za kosilo.Vendar Trixi,po moje se kar prevečkrat izgubiš v tej temi
|
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---
| MBrando je napisal/a: | ||
Nič nič, kar pusti ti madam TRIXI. Čisto ok piše, KAJTI ČE SE ONA IZGUBLJA v tej temi, kam šele jaz pol padem!?!?! Pol je meni samo še pomoč da se pokliče GRS Torek: -RIžek po kitajsko ali azijsko ali kaj že (http://www.kulinarika.net/recepti/13447/priloge/prazen- ) - 2 skutina žličnika od ponedeljka - solatka kot se šika Sreda: Vabilo na družinsko kosilce. Via Tinje sem se odpravil z mojo drugo zlato mamo ter mojo sorodno dušo, katera mi je v zadnjem mesecu ali dveh TOLIKO doprinesla pri mojem boju z vedno manj obremenjujočo boleznojo, da mu vsak dan porečem, naj mi račun pošlje kar po pošit - Domači HR.mlinci iz Trešnjavke (mater sem rad tam. Ponudba, nasmehi branjevk, pokušanje, mesarije, ribarnice, gužva....muaaa - gobji paprikaš z sveže nabranimi Pohorje gobicami - domača solatka iz vseh vetrov (BOŽANSKA. Problem!!! Tako obožujem solate, da sem pojedel vse kar so drugi pustili in nato ni bilo prostora da pojem tisti že ITAK MIŠKIN obrok. Not good for my weight gain, REALLY NOT GOOD - Makedonska dobrota od - včeraj zjutraj pečeno EASY BIZY pecivo za moje bližje. (sam sem si prinesel četrt pladnja domov, saj nikoli po kosilu ne jem sladice. Jo pa imam sedaj za par dni. Za ob tetki skuti, čaju ter mandljevem maslu http://www.kulinarika.net/recepti/14811/sladice/jogurto Danes: - Ostanek azijskega "al kaj že - pirin narastek (z wf jagodnim prelivom) - sveže narezana zelenjava....
|
Jaz obožuujem ko zraven idej dopišeete še kakšno prigodo, tako da z ultranovo nikakaaakor ne strinjam...
tvoje MBrando je pa sploh zanimivo, tako da kar tako naprej :)
danes za kosilo?hmm nevem še, poleg trentarskih krafov bo treba za zbirčne dušice še kaj zraven nardit...pa babica pride iz bolnice, verjetno bo imela željo po zelju in repi...
zoyaa*Včeraj: žrebičkovi zrezki v omaki, pire krompir in nekaj testenin, zelena mešana solata.
Mati božja kolk sem včeraj videla lepe jurčke, ki so bili lepo dekorirani v košarici z mahom, da si nisem mogla kaj, da jih ne bi poduhala in pobožala. Mladi, lepi, čvrsti, dvojčki, trojčki.... ![]()
![]()
Bili so darilo moji prijateljci za rojstni dan. Čudovito!
Danes:
torej: pišč. zrezki, restan krompir paradajz-kumarična solata, zraven vrhunsko belo vino plastična dvoliterska buteljka, pozabil pogledat letnik, verjetno zelo dober.
Zelene olive že vemo s čem so filane, za črne pa še ne.
![]()
ežoj
Danes zelenjavna juhca in krompir s stročjim fižolom in kislo smetano!
tanjajVčeraj smo gobarili. Za večerjo smo jedli pohane marele
, za kosilo bodo pa jurčki z jajcem in solata
. Popoldne spet malo skočim za hišo v gozd, zluftam glavo
in naberem večerjo
Anja, super nabiralci ste, sploh če imate svoj gozd....Kaj bi jaz dala za to....
Jaz zelo rada nabiram gobe, najdem jih malo. Gobe pa jemo občasno, se mi zdijo pretežke za prebavo.
Danes bo mesna omaka, paradižnikova omaka in testenine , lignji po egejsko v omaki ( recept mamamie) in polenta ( to pa sem si zaželela jaz), zelena solata in jagodna pita
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Danes: postrvi iz bližnjega potoka (žal nimamo vaškega ribnika), krompir z blitvo, kumarična solata.
lp
tonskKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Široki rezanci s kuhanim pršutom, mlado špinačo in porovo kremo

Hrustljava piščančja cezarjeva solata s polento