član od 200415860 sporočil
Nedelja:
zelenjavna juha s sojino omako, orade na žaru (za mene kuhana in s soalto je to moje celotno kosilo)), krompir na olivnemolju, rdeč radič in kristalka s fižolom, žepki iz kvašenega tesa z marmelado
Ponedeljek: puranji zrezki v smetanovi omaki, široki rezanci, solata (meni kuhan zrezek in solata)
Torek: segedin golaž (jaz jem samo zelje)
Sreda: pečen polnjen piščanec, zraven pečen krompir, solata (jem samo solato, pa ajdovo kašo dobim posebej)
Četrtek: čufti v paradižnikovi omaki, pire krompir (za mene kuhane skuše in solata)
Petek: ričet (jaz kus kus z zelenjavo in solata, ker bo ričet s prekajenim mesom, ki ga jaz seveda ne smem)
sobota: morska rižota
nedelja: goveji zrezki v divjačinski omaki, kroketi, solata
Ponedeljek: veliko družinsko slavje, sin bo 1. novembra star 20 let; najverjetneje file Wellington, maslen krompir, glazirana zelenjava; potem yorkshire puding k biftekom v omaki; juha bo goveja z jetrnimi cmoki in ribano kašo; tri alištiri vrste solate; čokoladno-jagodna torta, pa orehova torta z masleno čokoladno kremo - dela ena od babic; jaz ta dan stradam oziroma se bašem s solatami...
Torek: kuhal bo nekdo drug ali tretji v hiši, jaz počivam po ponedeljku in razvajam mojega dvajsetletnika...Mamamia
mamamia