Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

nedelja: goveja juha z zdrobovimi žličniki, Stefani pečenka, peteršiljev krompir, grajska mešanica, zelena solata Julija
Č: ratatuj (iz baze) z dodatkom stročjega fižola in buče hokaido, pečen krompirček P: pizza z veliko sveže zelenjave S: goveji zrezki v omaki z šampinjoni, skutni njoki N: nedeljsko kosilo pri babici....se že veselimo lp, mojka
krpice sa zeljem, pečena puretina Lidija...
včeraj: hot sticky ribbs, ajdova kaša z gobami, mešana zelenjava po kitajsko in mešana solata (zelje, korenje, rdeča in rumena paprika) z bučnim oljem in balzamičnim kisom - malo, samo za okus Veri
Veri, " hot sticky ribbs" ali je morda recept v bazi? Če je , kje ga najdem? Če ni mi lahko poveš kako to delaš? Hvala lep pozdrav! Včeraj. telečja pečenka, pražen krompir. solata. Danes. goveja juha, ostanki pečenke, riž na belo, francoska solata. Anamarija
Evo anamarija, to so famozna verina vroča rebrca: http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=4482 Danes: lazanja in radič tjas
ponedeljek: krompirjevo-korenčkova juha, pečene piščančje hrenovke Julija
v pečici pečene lignje s krompirjem, motovilec lp dome
juneća juha pohane bukovače pire krumpir paradaj salata Lidija...
Polnjeni lignji z mocarelo in zeliščo + krompirček. MissLady

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti