član od 20031260 sporočil
Draga Suzana!
Drago mi je da netko primjećuje moje raznovrsne jelovnike. Ja sama imam osjećaj da se stalno ponavljam. Naime, nisam kod kuće, već sam zaposlena. Pedagog sam u privatnom školskom boravku i radim s djecom s posebnim potrebama. Možda u zadnja dva tjedna imam malo više vremena da se posvetim kuhanju jer sam od sredine osmog mjeseca na porodiljskom dopustu (za koji tjedan trebam roditi!). Inače, suprug i ja živimo sami (za sada) i volimo jesti fine stvari i uživati u njima. Kako nas po cio dan nema kod kuće i ne vidimo se do navečer oko 18 sati, to zajedničko slobodno vrijeme volimo iskoristiti za zajedničko jelo i čavrljanje. Stoga, nastojim nekako naći vremena i za kuhanje (a to jako jako volim raditi), ali naravno i za obaveze na poslu. Inače mi je radno vrijeme (bilo) od 9 ujutro do 5 popodne.
(Napisala bih ja i na slovenskom ono što priprema za ručak, ali se bojim da možda nešto krivo ne napišem, pa da to ne ispadne još gore!!!)
Sutra spremam škampe na buzaru, prilog je tjestenina, a za desert ću po prvi puta raditi tiramisu!
Lidija...