Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Veri kako narediš ajdove palačinke? Prosim sporoči! Lp, marelica
Jutri kuha moj mož: musaka, paradižnikova solata. lp
danes: gobova juha in kaneloni s skuto in špinačo(ne ocvrti) jutri pa bo dišalo iz kamina: ribe, krompir pečen v žerjavici...solatke lp Kajica
Danes: domača pica paprika/paradižnik/tuna, radič v solati, kokosove rezine za poslastico Jutri: na kosilu pri mami tjas
petek: sojini špageti s paradižnikvo polivko, parmezan, solata sobota: goveja juha, dušen piščančji file, stročji fižol/grah, kuhan riž, vložena paprika nedelja: kolerabična juha, puranji zrezki pečeni v teflonki ala žar, pire krompir, špinača, pa ena solata (še ne vem kakšna) lp Julija
hrenovke sa senfom knedli s marelicama i šljivama Lidija...
Včeraj ocvrta kurja bedrca, ajvar, radič s fižolom v solati, pečen krompir za moža danes: kuhana prekajena svinjska krača, repa, matevž jutri: goveja juha, govedina iz juhe, hren, zelena solata, pečen krompir za moža (zame prvi beljakovinski dan!!) Dušanka
Včeraj: pečenice, kislo zelje in krompir v koščkih Danes: otroci so glasovali za pico ( pa ne mamino - sem kar malo užaljena, ampak kupljeno ) na možu, ki pride zvečer iz službe bom pa testirala http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=5364 Lumpica
danes: gobova juha, pečene piščanjčje krače s krompirjem v pečici, zelje v solati in malinova rulada Ana
pileća juha s knedlima od jetrice pečena piletina i mlinci zelena salata Lidija...

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti