Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Moje zlato....jaz te tud pogrešam, pa ežoja... pa Brandiča....pa še koga...........ne da se mi več igrat Tome Avgusta...žal... uživajte, tam kjer se zadržujete, pa spomnite se kdaj, pa kaj napište.....

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš."

Včeraj: zelenjavna juha, ajdovi- skutini štruklji, zelena solata, paradižnikova solata

Danes: zelenjavna juha, bučkin narastek s kruhom, piščančjim in puranovim mesom, zelena solata, kumare

Jutri: meso z žara, pečen krompir, zelena, kumaričina in paradižnikova solata, bučkina rolada, borovničevi mafini brez glutena

NENA58

jao babka 1951 jaz tudi pogrešam ežoja pa njegove ribice ,pa čorbice nič ne vemo kaj je z njim 

upam da je v redu in se kmalu oglasi pa brendo in njegova kosila... ah nič več ni kot je bilo....

lp vsem

čebulka

pleskavice, pomfri in paradižnikova solata, tiramisu

Balenka

Danes:   pečenka,  pečen,  endivija, breskve.

mopsika

Včeraj: kumare v omaki, pire krompir in ledena kava za na konec.

Danes: goveja juha z vraničnimi knedlčki, meso na žaru (perutničke, svinjska reberca, nabodala), zelenjava n ažaru (koruza, bučke, paprija), solata (zelena, rdeča pesa, paradižnik, korenje), ajdovi štruklji, bučkin štrudelj

Vsesladkosneda (slastnakuhinja.blogspot.si)

goveja juha z rezanci, restan krompir, pečena račka, endivija

Balenka
sabinčica je napisal/a:

Danes na voljo dragega...Golaž in polenta...Še prej pa goveja juhica...nevem kako to paše skupaj ... hehehhe..

sabinčica

Veš kaj, mogoče je res nenavadno, juha pa potem še jed na žlico ... Ampak kaj potem. Če vama tekne, je čisto prav, pa če bi za govejo juho še zelenjavno juho jedla. Samo da tekne!  

mamamia

včeraj obara, danes pa  rebra - jagnje, zraven  krompir v koži, paprika, čebula - pod peko

majaos

Danes pa sva imela zelo pozno kosilo zaradi najine vožnje z motorjem, tako lepe dni je potrebno izkoristiti.. Jedla pa sva tortilije saj sva nora nanje... 

Mamamia  kaj čes sva nora na juhe :-D hehhe

Lep preostanek večera vsem še naprej

Tale slika je od včeraj, moja neprava musaka iz baze

sabinčica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti