Danes: en krog okoli vrta in sem nabrala zelenjavo za cobo , za sladico ledena kava in jabolcni Štrudelj s skuto ![]()
Jutri: Sarajevski čevapčiči, kumare s krompirjem v solati, lubenica, višnjeva pita![]()
![]()
Danes: en krog okoli vrta in sem nabrala zelenjavo za cobo , za sladico ledena kava in jabolcni Štrudelj s skuto ![]()
Jutri: Sarajevski čevapčiči, kumare s krompirjem v solati, lubenica, višnjeva pita![]()
![]()
Pri nas bodo: pečeni puranovi zrezki s prilogo - "sprehod po vrtu" (korenje, grah, bučka) in domači njoki. Poleg seveda skleda solate in na koncu drobnjakova potica.
Jutri pa bučkin narastek in paradižnikova solata.
mamkaDanes kosilo iz ponve: mladi
, koščki kr.
, paparika, čebula, sesekljan čili in
solata
Vse skupaj pečeno v ponvi cca 30 minut. Vse skupaj pride zelo zapečeno in hrustljavo. ![]()

Sladica: narezani kosi
in melone, ki se hladijo že od jutra
in domači piškoti
![]()
Ossi
Včeraj: Bučkina juha, rižota iz treh žit (ješprenj, riž in ajda), s koščki jelena in domače graha. Sladica: čokoladno pecivo s kislo smetano in marmelado
Danes: Bučkina juha od včeraj, piščančji fileji panirani s koruznimi kosmiči, pečeni v pečici, paradižnik. Za sladico pa še malo čokoladnega peciva od včeraj.
topsi
TOPSI Iz katerih bučk pa delate sedaj juho.
![]()
![]()
![]()
Danes: špageti z bolonjsko omako, mehka glavna solata in motovilec, breskve.
![]()
![]()
![]()
mopsika
danes ostanek mesa od včerajšnega piknika, krompirjeva solata
Nekaj slikic...

in še včerajšnji đuveč

Pozdravček
Dragička mmmmmmmmmmm... slastno je videt...
Mi bomo danes imeli, kokošjo juho z rezanci, bučkin narastek in paradižnikova solata.
Lep dan in dober tek.
topsi| foxpapa je napisal/a: |
| TOPSI Iz katerih bučk pa delate sedaj juho. |
Delam iz ta velikih zelenih buč, sredico ven postrgam (če imajo že prevelika semena), muškatni orešček in ker obožujem timijan, le-ta ne sme manjkat in to je to. Voda zavre, 5 min pokuham in zmiksam s paličnim in imamo bučkino kremno juho, da gre hčerki lažje "dol" dobi zlate kroglice notri (ni ravno ljubiteljica buč).
Lp,
topsiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| malo za hec | mišzmoke |
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Azijska solata s kozicami

Jugoslovenka