V petek sva jedla zunaj, včeraj in danes pa mesno-zelenjavna omaka in testenine, zeljna solata.

Ržen sendvič s kajžarsko klobaso
V petek sva jedla zunaj, včeraj in danes pa mesno-zelenjavna omaka in testenine, zeljna solata.
Danes bo: krompirjeva juha, gratinirani puranji zrezki, pire krompir, okisan brokoli in za posladek Gogina alpska torta ![]()
| La_Rosa je napisal/a: |
Danes bo: krompirjeva juha, gratinirani puranji zrezki, pire krompir, okisan brokoli in za posladek Gogina alpska torta
|
Hej MBrando, ti si še med nami? Veš, da sem te že pogrešala, sem se že spraševala, če smo se ti slučajno s čim zamerili? Danes:goveja juha z rezanci, špinača, pire krompir, dušeno svinjsko meso, kokosovo pecivo-ala moj sin.
Jutri:kisla repa, pražen fižol na ocvirkah, kašnice,....![]()
| La_Rosa je napisal/a: |
Danes bo: krompirjeva juha, gratinirani puranji zrezki, pire krompir, okisan brokoli in za posladek Gogina alpska torta
|
Danes: Kurja juha s palačinkami, pečen svinjski vrat, krompirjevi ocvrtki, zelenjavna priloga, kumarična solata in
.
Lepo adventno nedeljo!
Nedelja:
![]()
Kostna juhica z domačimi rezanci;
nadevani puranji zrezki v pomarančni omaki, njoki; mešana solata (zelena, radič, zelje)

Goveja juha, stefani pečenka, popražen ohrovt, francoska solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Danes: zadnja endivija z maminega vrta, z jajcem in krompirjem in veliko bučnega olja; zraven prekajena puranova noga, za tiste, ki jim solate ni bilo dovolj. Proti večeru bodo palačike z izborom letošnjih marmelad (ideja ukradena od tise).
SonjaDanes:
Imel sem namen vas vprašat, če ( morebit ) kdo ve, kako v naši vasi rečejo tistim zelenim kroglicam? Pa vas ne bom, saj ni važno.
![]()
ežoj
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ržen sendvič s kajžarsko klobaso

Svinjska ribica