Ohrovtova mineštra, dušene bučke s paradižnikom, pražen krompir s čebulo in svinjski zrezki na žaru.

Polnjene paprike
Ohrovtova mineštra, dušene bučke s paradižnikom, pražen krompir s čebulo in svinjski zrezki na žaru.
Danes bo eňolončnica - telečja prsa, ena bedrca in veliko zelenjave. Zraven slivovi in marelični cmoki.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Včeraj: Blitvina juha, testenine z mesnimi kroglicami v paradižnikovi omaki z mocarelo ter zeljna solata s fižolom.
Danes: Fižolova juha in palačinke s čokolado.
Pipi MajSOBOTA:
![]()
Kurja juhica
, pečen krompir, korenček, bučke in piščančje bedro, zelena solata

Pozdravček!
Kisla kurja juha, višnjev kompot.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/jade in Vrtejbenka: ![]()
Danes pri meni ( uf, že spet ribe ):
Ma nikjer ne dobim kvalitetnega vina v plastičnih dvolitarskih buteljkah ali vsaj une enoinpollitarske kartonska buteljke, in se moram matrat s nekakšno brozgo.![]()
A veste, da se v leclerku dobijo " aceitunas ( variedad manzanilla, pa kaj vam je to važno, kateri je variedad ) rellenas con anchoas ", torej un variedad polnjen s nekakšnimi ribam, žih niso zelo velike, drugač jih ne bi spravili v olivo, pa naj bo katerikoli variedad.![]()
ežoj
Včeraj: pečenice in paradižnikova solata.
Danes: ričet.
Pa še kako se strinjam s tabo, ežoj, glede kuhanja ene jedi za vso familijo. Ti dam prav! ![]()
A če bi bilo tako, bi bili ostali člani familije na račun mojega moža prikajšani za zelenjavo, ki jo obžujemo.
Balenkadanes čevapčiči in pečen krompir, zraven zelena solata s paradižnikom ( seveda z domačim prekmurskim bučnim oljem
), za sladico pa:
Dragička..kurje tace nisem vidle ,kaj šele jedla sigurno 10 ali pa še kakšno leto več..same gušte mi delaš z njo![]()
Pri nas pa danes mesne kroglice z širokimi rezanci,ter kapus z krompirjem..kot da bi bila včeraj pri Pipi Maj na kosilu..z razliko da je ona imela fižol.
Danes: goveji zrezki, skutini njoki, sataraš, mešana solata, pita od banane, nutelle in vanilije
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polnjene paprike

Tajski rdeči curry