Mož mi je sporočil, da je danes zelo lačen, zato je meso na dunajski način, pražen krompir, zeljna solata in jagodna pita.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Mož mi je sporočil, da je danes zelo lačen, zato je meso na dunajski način, pražen krompir, zeljna solata in jagodna pita.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Pri nas pa danes polnjene bučke po receptu iz baze:
Odlična jed, zraven katere ni potrebna ne priloga in ne solata!
JJzelenjavni zavitek, solata in puding z nektarino:
Mož kuhal divjačinski golaž ,tako da smo ga bili deležni tudi mi za kosilo,vsi so ga jedli z kruhom jaz z pašto.Pekla gibanico v glineni posodi za mojo svakinjo,ker mi je ostal nadev pa še eno malo za nas pri kosilu.
Vrtejbenka
Danes sem kuhala paradižnikovo omakco z dodatkom feferončka za ico
, zraven špageti in kumarična solata.
Lp
ursiiiDanes: včeraj narejena čorba, kruh, teran in da slučajno ne pademo v švohost, na hitro ena smetanova rezina z gozdnimi sadeži
Dan bi bil blizu popolnega, če si ga nekdo v bližnji okolici ne bi meril z nažiganjem ferrarija ![]()
lp
mzm
kosilo:ostaneki včerajšnje mineštre, tortica - karamelna
večerja: pečen
, valvice, paradajz solata
Danes: rizi bizi, brancini na žaru, mešana solata, ribezove kocke
Juha, pečene bedre, svedrci, gobova omaka, bučkini zvitki, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Danes korenčkova juha,pohan oslič in kumare tenstane z krompirjem.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti s kozicami in omako Basilico

Sladki greh