Goveja enolončnica.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
Rezanci Barilla s slanino in gobami
Goveja enolončnica.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Danes:golaž ,makaroni,solata.
Milžišpageti z bolonjsko omako, zelena solata
Balenkamojezlato, naor: Ahh kaj bi gledali na tisto kilco ali dve. Da le ni vsak dan in z zagozdo kruha, da jo otrok komaj dvigne
. Občasno pa GO FOR IT, moje dame!
Danes:
- zelenjavna juha "Z VSEM IN SVAŠTA"
- solatika "Z VSEH VETROV"
Jutri:
Se bom povabil k staršem, saj imam v čet. čvekanje z svojo terapevtko in da lahko zgodaj štartava z maman, bom kar šel že jutri k njim. Se malo razvajal![]()
Včeraj: krompirjeva juha, goveji zrezki v grahovi omaki, špageti, solata
Danes: boranja
Jutri: porova juha, rižota z morskimi sadeži, solata
Četrtek: dunajski zrezki, pražen krompir, pesa
Petek: bučkina juha, sardelice, blitva s krompirjem
matejaoz
PONEDELJEK:
imela sem še mešano svežo solato z raznimi dodatki. Na slikicah manjka še jabolčni zavitek, paradižniki, češnje in jagode.
Migla![]()
Danes: goveja juha z rezanci, narastek ajdove kaša in zelenjave, piščančji zrezki dušeni na čebuli, zelena solata
NENA58Včeraj so bili kar makaroni z mesno omako in solata.![]()
Za solatarje kot sem jaz je že nekaj časa raj na zemlji. Sveža zelena s česnom, oljčnim oljem, lahko je tudi fižol dodan, ni pa nujno, ker ta solata je pa dobra tudi brez. Zdaj imam še motorno olje, ah, bom kot Brando, kaj še hočeš. Danes sem dodala še riž s korenčkom, zraven pa potenstala dve bučki. Malo čebule, malo česna, da zadiši, dve nasekljani bučki, sol in poper. Nobene smetane. Super paše zraven riža in solate. Ata je pa eno kolbo obral zraven riža in solate. Imava tudi jagode, pa ni prostora zanje. Kasneje.
![]()
TOREK:
Enolončnica (sladko zelje), palačinke nadevane z orehi:

Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rezanci Barilla s slanino in gobami

Ržen sendvič s kajžarsko klobaso