goveja juha z rezanci in
, pražen krompir,
pečenka, govedina iz juhe, krompirjeva musaka,
hren in zelena solata
Balenkagoveja juha z rezanci in
, pražen krompir,
pečenka, govedina iz juhe, krompirjeva musaka,
hren in zelena solata
Balenka| limnol je napisal/a: |
Da je le župa prava, ežoj, kaj zato, če je fotka bolj meglena! Sonja |
Danes: timijanov riž
skleda zelene solate in babičina dobrota
lp
mzmDanes: dunajski zrezki v pečici, kuhan krompir in koleraba, mešana solata (paprika., kumare, paradižnik),
čokoladni rum muffini
| mišzmoke je napisal/a: | ||
|
Če je iz vrečke, je pa tako bolje, da se ne vidi prav dobro..... no, to na moji konzervi danes za kosilo nič ne spremeni: bila je čisto OK.![]()
Jaz sem pa danes kosila v Prekmurju, sicer klasično slovensko kosilo, nič posebej prekmurskega. Čudoviti ljudje, lepa pokrajina, le hladno vreme nam je malo nagajalo, pa še to se je popoldne malo popravilo. Upam, da ne bom požrla svoje zaobljube, da me bo Prekmurje poslej večkrat videlo. Sem pa dobila v dar liter"ta črnega" in tega sem bila še posebej vesela. En ljubljanski gost pa ni jedel solate, ker je bila narejena z bučnim oljem. Ne moreš verjet!![]()
![]()
| naor je napisal/a: |
En ljubljanski gost pa ni jedel solate, ker je bila narejena z bučnim oljem. Ne moreš verjet!
|
Tak zdaj so nas dva dni razvajali na birmi (odlično kosilo + odlična piknik varianta s čevapi, perutničkami in ražnjiči ter Luštom), danes pa razmišljam o neki enolončnici.
MBrando, namakanje kruha v "omako" od paradajzove solate je pa zakon! Jaz skledo ponavadi tak očistim, da je skoraj ne bi bilo potrebno umiti. ![]()
Sobota: goveja juha z rezanci, mleto meso z omako iz paprike, paradižnika, bučke, polnozrnate testenine, zelena solata
Nedelja: boranija, angelsko pecivo
Pondeljek: goveja juha z rezanci, piščančja rižota z zelenjavo, zelena solata
NENA58
Tole namakanje sem jaz opustila, me je stalo kakšnega poletnega kilograma.![]()
![]()
Jst pa že tri dni skupi jem piščančji paprikaš, ker so se mi obiski odpovedali in sem ga skuhal preveč, jutri bo pa kaka špinača iz domačega vrta, pa pire krompir in hrenovke ali pa jajček
janinhoKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zelenjavna mineštra

Piščančja stegna z miso pasto