PONEDELJEK: 
Krompirjeva musaka, rdeča pesa
Pozdravček!
PONEDELJEK: 
Krompirjeva musaka, rdeča pesa
Pozdravček!
Danes bodo za kosilo piščančja nabodalca in šobska solata.
Tudi pri nas ne marajo solate z "motornim oljem". Si jo pa zato včasih pripravim sama za večerjo
Bom pa tudi jaz morala zdaj pred poletjem opustit tole namakanje s kruhom Naor ![]()
Danes:
mzm: a timian so one zelene kroglice?![]()
ežoj
Včeraj letos prvič polnjena paprika,pire krompir,solata in hčerka je spekla jogurtovo pecivo.Danes paprika od včeraj z kruhom in mešana solata..in to z bučnim oljem,domačim.![]()
Vrtejbenka
Danes telečji trakci v zelenjavni omaki, domači široki rezanci, kuhana cvetača, grah in korenje, zelena solata pecivo z jagodami in rabarbaro
Kjer je volja, tam je pot. Trixidanes kosilo na hitro...toast
, ker pa mi je včeraj ostala masa za palačinke je bila tudi sladica:
| ežoj je napisal/a: |
mzm: a timian so one zelene kroglice? |
Ja ![]()
Danes:zelenjavna "tavžent župa" (čebula, korenje, grah, trši deli špargljev, fižoleti, kumara, paradižnik, por, cvetača, bučka, blitva, finokjo)
kruhovi zvitki iz vsestranskega testa, narejenega z bučnim oljem (obnovljene zaloge), eni namazani s pestom iz bučnih semen, drugi polnjeni s suhim paradižnikom
okisani beluši, še zadnje kaplje vina iz krajev mojegazlata![]()
lp
mzm
današnje kosilo: krompirjevi svaljki, pečena svinjina od včeraj, zelena solata![]()
Danes: zelenjavna juha z ješprenom, čokoladne palačinke
breskvadanes: špageti z rakci in puranom
mali kuharKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pica zvitki

Jernejev zelenjavni curry