Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Hvala vam, ker ste me tako potolažile, da tako nezdravo pa le ni . Bom jutri brez slabe vesti ponovila vajo . Ežoj, to so kaneloni s šunko in sirom in testeninska solata, ki je res že zelo dolgo nisem naredila in je bila verjetno zato še boljša. Prav imate, je treba kdaj kakšen greh za dušo naredit...ravno danes mi je rekla ena soseda v dvigalu, da naj se gre solit holesterol pa sladkor pa pritisk, da bomo tako in drugače vsi enkrat odšli na drug svet. Na koncu pa je pripomnila "ampak da bi pa človk zdrav umrl je pa še bolj neumno".

angie :)

Babka1951, tudi meni večkrat zmanjka časa za marsikaj, ampak presneto, za prehranjevanje pa nikoli. Pa bi mi kdaj pa kdaj lahko.

No, jaz sem danes za kosilo pojedla pogleto pico, ki je ostala od včerajšnje večerje (z dodatkom čili omake). Ostali del moje družine pa je bil danes na kosilu pri moji mami. O tem, kaj so jedli, pa jih zaslišim ob prihodu domov.

InesNina

anja je napisal/a:

Včeraj sem spet pristala na špargljih z jajci in slanino, zraven pa sveže zelje v solati. Mislim da sem že malo zasvojena s temi šparglji

ANJA

In prav je tako saj so SLASTNI!!! Nisem mogel verjet današnji akciji v INTE******. iz 5€ za SLOVENSKE BIO na 60c!!! Imam sedaj teden špargljev. Danes sem jih dal nekaj v zelenjavno mesno omako, jutri bo po tvoji verziji, v petek bo kremna juha....

dragička: A vi ste imeli kakšen praznik doma, ali je to čisto eno prijetno "malo več sem naredila dragi mož" sredino kosilo?
Izgleda pa slastno. Bi se kar povabil. Sploh ko pisanje nanese na špiančo in skuto :D
MMMM GRAHOVE OMAKE pa ni nikoli preveč! Sploh če si odvisnež od graha :D

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Sporočilo je spremenil(a) MBrando dne 22. 2013 18:26

Danes: ragu iz svinjine, polenta

katka85

že cel teden kuhajo domači, upokojenca in brezposelna;) danes - pišč. batki v omaki, krompir v kosih, zelena solata, eni še sladoled

majaos

Danes: rižota z grahom in korenjem, zarebrnice, paradižnikova solata. 

breskva

Juha z ribano kašo, špageti s tunino omako, zelena solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

zajčkova obara

Balenka

Včeraj so bila dušena piščančja bedrca (z veliko pora, paprike, paradižnika) in ajdova kaša. Za sladičko pa večerni 7 kilometerski tek. Ja migat je treba

ANJA

Včeraj sem zame in za otroke skuhala piščančji rižoto, zraven pa smo imeli rdečo peso. Ne vem, ampak kadar sem prehlajena mi zelo tekne. Za ta mladega sem odrezala še kos musake. Mož pa si je zaželel pasulj, kranjsko klobaso in krožnik zelenjave- paprika, paradižnik, čebula.

Danes me sin prosi za mesne torteline.... Bomo še videli...

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti