Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

A si mislila jerebica, Vrtejbenka ? :)

hedonist

Danes zelo nezdravo kosilo ampak bilo je zelo dobro... Jutri za kosilo isto kot danes.

angie :)

Danes tortelini z panceto in bučkami,piščanec z žajblom na žaru in zelena solata.

Vrtejbenka

angie.orhideja je napisal/a:

Danes zelo nezdravo kosilo ampak bilo je zelo dobro... Jutri za kosilo isto kot danes.

angie :)

Angie,  noro

Pri nas pa svinjiski zrezki v omaki (taki preprosti), pečen krompir in kumarična solata. Zadnje dni bi kar vsak dan pečen krompir jedla  kaj bo šele, ko bo domač

JJ

Angie, se ne strinjam, da je nezdravo kosilo. Bi bilo, če to jedli trikrat na dan, vsak dan. Tako pa, tudi dušo je treba nahraniti kdaj pa kdaj. Nekaj sem se pa le naučila od Mamemie, ne sekiram se preveč okoli kao nezdrave hrane. Bolj kot to so pomembne količine. Kuham pa itak po svojem okusu, ta pa se nekako približuje terminu zdrava hrana. A tudi takile zalogajčki mi gredo prav v slast.

naor

SREDA.

nekakšna kombinacija piščančjega paprikaša s svežim grahom, domači široki rezanci in zelena solata.

Migla

SREDA:                                                       

Kokošja juhica;

puranja pečenka, riž, grahova omaka,

paprike polnjene s feto, zavite v slanino;

zelena solata z mlado čebulo;

sirno-špinačna in sirna pita

Pozdravček!

Danes: zmečkan krompir, grahova omaka, pečen piščanec, domača zelena solata, trikrat pečeno pecivo s sladoledom

in ne misliti, da nekaj dni nisem kuhala, sem..., po dva različna kosila za tri ljudi, samo časa in volje za računalnik in branje mi je vsak dan zmanjkalo, pa za prehranjevanje tudi, prav lepo postavico sem si izklesala

babka1951

Včeraj za kosilo piščančja juhica, zelenjavni riž in piščančja bedrca, zelena solata.

Za večerjo domač prvi - mlad krompir alias patatine, v pol ure iz zemlje v ponev in na krožnik. Sladek za dol past!

Danes za kosilo zelenjavna juhica, goveji zrezki v omaki, zdrobovi cmočki, zelena solata.

TanjaG.

Kaže, da vsi veste, razen mene: Angie, kaj ti je tist pohano?

Pri meni danes ( in najbolj verjetno tudi jutar ) čorba od zelja brez piva:

ežoj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti