kosilo pri meni isto kot včeraj, potem pa po doooolgem sprehodu ena taka večerja ![]()

palačinke s sojinim mlekom nadevane z jagodami, zraven pa vanilijev sladoled... ![]()
angie :)
kosilo pri meni isto kot včeraj, potem pa po doooolgem sprehodu ena taka večerja ![]()

palačinke s sojinim mlekom nadevane z jagodami, zraven pa vanilijev sladoled... ![]()
angie :)
ČETRTEK:
Roštilj, pečena zelenjava; tortica...
![]()

Pozdravček!
Danes piščančja jetrčka z čebulo in čebulna pita z slanimi fileji.
Pečena polenta z jurčki, bučke na žaru.
čokobanancaPETEK: 
Enolončnica
Pozdravčke!
Rižota in perutke in zelena solata, za posladek pa ostanek 2 dnevne peke!
tanjajDanes pri meni:
jedi se reče " rinones con championes " ( verjetno pomeni " jed za šampione " ). Pa, drugač, če vas mika narediti kaj iz tuje kuharske knjige, najprej se naučite jezika. Tako, recimo, " revolver con cuchara de madera ", nima nobene zveze z revolveri, in ne pomeni ( kot so nekateri mislili ) zmešati s žlico madeire ( vino ), ampak pomeni: zmešati s leseno ( madera ) žlico.
![]()
A ja, Vrtejbenka: prosim, napiši v dveh stavkih recept za tisto čebulno pito s slanimi fileti.
ežoj
Juha s svedrčki, ostanek goveje z rezanci, pečen krompir, piščančja nabodala, čevapi, pleskavica, kumarična solata in krožnik zelenjave.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiPopečeni kruhki, guacamole, pečena rdeča paprika v solati s česnom in
Za sladico pa jagode s sladoledom ![]()
PETEK.
- enolončnica in orehovo pecivo.
Migla![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti s kozicami in omako Basilico

Masleni brizgani piškoti