Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

kosilo pri meni isto kot včeraj, potem pa po doooolgem sprehodu ena taka večerja

palačinke s sojinim mlekom nadevane z jagodami, zraven pa vanilijev sladoled... 

angie :)

Sporočilo je spremenil(a) angie.orhideja dne 24. 2013 10:54

ČETRTEK:

Roštilj, pečena zelenjava; tortica...        

Pozdravček!

Danes piščančja jetrčka z čebulo in čebulna pita z slanimi fileji.

Vrtejbenka

Pečena polenta z jurčki, bučke na žaru.

čokobananca

PETEK:             

Enolončnica

Pozdravčke!

Rižota in perutke in zelena solata, za posladek pa ostanek 2 dnevne peke!

tanjaj

Danes pri meni:

jedi se reče " rinones con championes " ( verjetno pomeni " jed za šampione " ). Pa, drugač, če vas mika narediti kaj iz tuje kuharske knjige, najprej se naučite jezika. Tako, recimo, " revolver con cuchara de madera ", nima nobene zveze z revolveri, in ne pomeni ( kot so nekateri mislili ) zmešati s žlico madeire ( vino ), ampak pomeni: zmešati s leseno ( madera ) žlico.

A ja, Vrtejbenka: prosim, napiši v dveh stavkih recept za tisto čebulno pito s slanimi fileti.

ežoj

Juha s svedrčki, ostanek goveje z rezanci,  pečen krompir, piščančja nabodala, čevapi, pleskavica, kumarična solata in krožnik zelenjave.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Popečeni kruhki, guacamole, pečena rdeča paprika v solati s česnom in Za sladico pa jagode s sladoledom

aby

PETEK.

- enolončnica in orehovo pecivo.

Migla

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti