dans nič ne bo slikice kosila, saj kosila sploh ni bilo, bil sem na nekakšnem festivalu okusov, ufffff enkratno, boljše da ne " pričam ". Kaj je tist na sliki, sprašujete?. Ah nekakšna installacija ( *ebla jih instalacija, nikol pa ne vem, a je vodovodna ali elektro ), jaz pa pridem, kot en inštalater. Kje se pa to da videt? Ah, ste prepozni, je že uničena!
Drugač, danes bil v metropoli, po nekakšnih ( študentskih ) opravkih. Bil tudi v leklerku, trikrat lahko ugibate, a so imeli kaj rib.
Pa, če že omenjam študente, neki se šušlja, da bojo zvišali štipendije, a je kaj vam znano o tem ( pa, matr, a bo že enkrat štipendija ), jaz sem že čist suh.
Pa kaj ste se zakadili v tisto slikico: tist je umetnik imenoval " rapsodija v rumenem" ( matr je dobra ).
A je morda komu kaj znano kaj je s tistimi flašami za vino? Meni se zdi, da imajo vgrajeno napako: ko je otpreš je takoj prazna, pa ne vem, a kaj spušča ( čeprav ni nikjer videti nič ) ali je kaj drugega.
A sem vam kdaj pravil kaj o vesolju? A, da nisem? Skor ne morem verjet! PA, to bi moglo bit splošno znano: vesolje je en tak urejen sistem, tam je vse tako kot moa bit, splošna harmonija, red, urejenost....... ah, ob priliki vam povem kaj več.
ežoj