Goveja juha, pražen krompir, meso iz juhe, dunajski zrezki, hrenovo-kruhova omaka, zelena solata. Zdaj pa se pečejo še čokoladni cantuccini in pa kokosovi poljubčki.
msegov
Burger s Kraljevo fit štručko
Goveja juha, pražen krompir, meso iz juhe, dunajski zrezki, hrenovo-kruhova omaka, zelena solata. Zdaj pa se pečejo še čokoladni cantuccini in pa kokosovi poljubčki.
msegovŽrebičkovi zrezki, krompir in radičeva solata s krompirjem. Najedla sem se do onemoglosti. Da nisem počila mi je pomagal sprehod.
Migla![]()
Danes je bilo kosilo pri svakinji. Kako paše, če kdaj pa kdaj skuha še kdo drug.
goveja juha z rezanci in korenčkom,
pražen krompir in mlinci,
govedina iz juhe, pečena račka, sv. pečenka,
endivija s krompirjem in hren z jabolkom.
kremna rezina in kava.
Goveja juha z zdrobovimi žličniki, križbožji, za nekatere jagnječa čebulna bržola, za druge pečena svinjska rebrca, zelena solata s fižolom, za posladek keksi - orehi.
lp
cervusDanes: goveja juha z ribano kašo, polnozrnate testenine z zelenjavno omako, piščančji zrezki, pecivo na suho, kavica
goveja juha z rezanci, pečen krompir, prebranac (brez mesa
), zelena solata
Pri nas že dva dni kraljuje sarma...njami lih prav za začetek mrzlih dni :) Se strinjam z Balenko, prav fajn je če za spremembo kuha nekdo drug, tokrat se je sarme lotil mož.
Lp
mini vaniliPONEDELJEK:
Zelenjavna čorbica - podkrepljena z ajdovo kašo, klobaso in suhimi kostmi; zabeljeni kuhani štruklji:

Pozdravček!
Še kiklco prodala bi za ene take štrukeljce....![]()
![]()
Uf, naporen vikend....
Danes: Pire kromipr (kar iz vrečke
), ostanki meseka od včeraj, grahek v omakci, hrenovke v testu.
Po pečenju 4 vrst peciva se mi pa čisto zares ne da lupit krompirja! ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Burger s Kraljevo fit štručko

Ržen sendvič s kajžarsko klobaso