Uf, naporen teden....
Danes pot roast, kuhan krompir in ena gora brokolija. Mogoče še zelena solata, nisem ziher. Na
ne smem pozabiti. ![]()
Uf, naporen teden....
Danes pot roast, kuhan krompir in ena gora brokolija. Mogoče še zelena solata, nisem ziher. Na
ne smem pozabiti. ![]()
Danes bo riž z korenjem s hrenovo omako in ostanek mesa od včeraj in radič v solati.
tanjaj
Danes, ričet po moje:
Danes juhica od včeraj (z domačimi rezanci) pa mesek iz juhice od včeraj in krompirjev zos!
msegovDanes kuham zelenjavno juho; strocji fizol, korencek, grah, cvetaca, mini paradiznik ter krompir.
Nina_KulSlofižolova juha s kroglicami, kraljevska solata![]()
Rižota s črno lečo, kremna špinača in brokoli s čičeriko v solati.
Danes:
- enolončnica iz krompirja in sladke repe, s kumino, majaronom, klasičnim ajnprenom in peteršiljčkom..
- črn kruh domače izdelave (sem važna, ker ga delam že kar po občutku in nič več ne tehtam)
- jabolčni štrudelj
- mleko
- za Ipsilone pa še naravni zrezek na brzino
- vino
- čaj
Posladek:
- pasla bom lenobo
![]()
![]()
![]()
Danes: krvavica, kisla repca in krompir. (Moja požrešnost pa taka) Pa kako je pasal.
Migla![]()
Hja, očitno je ribnik zmrznil, da ni več ribjih kosil pri ežoju ![]()
![]()
Mi smo danes imeli repo, ajdovo kašo, pire in srnino pečenko. Ker pač eni ne jedo repe in kaše...
yulchiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Mandljeva juha ajoblanco

Burito palačinke z lososom