pri nas danes: vampi
, za zbirčne metke pa goveja juha, meso iz juhe, v oblicah krompir, zelena solata
beva
pri nas danes: vampi
, za zbirčne metke pa goveja juha, meso iz juhe, v oblicah krompir, zelena solata
beva
Segediner.
lp
cervus| rimljanka je napisal/a: |
golaž iz jelenovega mesa (po receptu s škatle, kjer je bilo meso), hitri skutni štruklji, endivija (po doooolgem času sem solato kupila). Pozno popoldan menda orehovi rogljički (če jih bova spekli) in kava ali čaj.
|
Rimljanka ![]()
![]()
mende ja ne?????
jade, pozdravljena, zakaj se pa nič ne oglašaš ( pa ma gar s gobami iz zaloge
)?![]()
Matr, kje so časi, ko sem prihajal na tvoj balkon krast piškote, ki se hladijo
.
| jade je napisal/a: | ||
Rimljanka |
Če te kaj potolaži, pod večer sva šli z elaphus na en doooolg klepet ob čaju. Kar se pa ene druge tiče (pa ene tretje), pa tudi nista ogroženi. Pa njuni jeleni tud ne. ![]()
Pogrešam te pa tudi jaz, ne le ežoj.
Jutri za kosilo, da ne bom samo smetila: juha, meso (se še ne ve, kakšno - jelenovo zanesljivo ne), najbrž krompir in zanesljivo solata (endivija in tudi rdeč radič, če le ne bo prehuda zmrzal). In eno staroooooooo ![]()
Petek: svinjska pecenka z gobovo omako, pecen krompir, zelena solata
Sobota: zelenjavna juha z telecjim mesom, palacinke z nutelo in marmelado, zvecer pa predbozicna zabava s prijatelji in obilico hrane (in tudi moja torta z nutelo in bananami)
Danes: goveja juha z zdrobovimi cmoki, prazen krompir, dunajskI zrezki, pecen piscanec, mesana solata, torta do vceraj
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
NEDELJA:
Goveja juhica z domačimi rezanci; prepražena govedina iz juhe, pražen krompir, hrenova omaka z jabolko; zelena solata; pečeno jabolko z orehi in brusnično marmelado:

Pozdravček!
Goveja juha, pražen krompir, kotleti v omaki in zelena solata
tanjajKurja juha z rezanci, pečen svinj.vrat s povaljanim krompirjem in brstičnim ohrovtom, radič zelen in rdeč v solati.
lp
Danes:
- krem juhica iz blitve s popečenimi kruhovimi kockicami (na putrčku, normalno)
- zrezki v omaki
- štrudelj iz blitve, undercover kot priloga zrezkom..
- jao, kdaj bo konc tega ultimo tajota?!
- taprav štrudelj iz jabolk
- polomljeni paškoti
- čašica rujnega
- čašica čajčka
Poobedek (ki je daleč od posladka):
- spoznanje, da proti vetru nimaš kej....
Posladek:
- veter ponekod piha tudi v tvoji smeri, hehe....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pirin kruh s semeni

Polnjene paprike