Mi smo danes imeli špagete z mletim mesom na vrhu zapečene s kislo smetano in sirom +radičeva solata! :)
msegov
Hempy polenta
Mi smo danes imeli špagete z mletim mesom na vrhu zapečene s kislo smetano in sirom +radičeva solata! :)
msegovDomača pica (sem pozabila poslikat) , skutina pita in ![]()
![]()
pri nas danes: grahova juha z zlatimi kroglicami, pečen kotlet morskega psa, kamut z zelenjavo in zelje v solati
, je bilo dobro!
Jaz ta vikend ne kuham - danes me je mož peljal v kitajsko
, jutri pa kuha tašča.
Danes: skutini žličniki s parmezanom, sataraš, zelena solata, keksi, sovine očke
Ponedeljek; prežganka,dušeno sladko zelje, pire, pečena
bedra

Torek; ocvrt sir, pomfrit, radič
Sreda;gibanica, jogurt

Četrtek; prebranec s klobaso in seveda domač kruh
Petek; piščančja obara z žličniki

Sobota; matevž, kisla repa, krvavica, lešnikovi rogljički, cimetovi keksi, pa še nova runda domačih rezancov

Dragička, hvala za dobro idejo![]()
Lp arima![]()
Danes zaradi "lenobe" kuhinja zaprta.
Za kosilo smo imeli:
Eno veliko mero sonca na Rakitni + gibanje
Potem smo nadaljevali v meglo na dobro pizzo.
Zvečer pražen meso s čebulo, kruh- kolikor ga je bilo, hruškov kompot.
Jutri pa:
Goveja juha,
Govedina iz juhe
Prebranac, malo pečenega krompirja
Solata
Ponedeljek:
Golž + polenta ali kruhovi, če bo ostalo kaj kruha. Solata.
http://www.mojalbum.com/jagikroki/tortegoveja juha z rezanci, restan krompir, govedina, hren, radič
BalenkaArima, lahko še meni poveš, kako je narejena tale podloga,očitno Dragičkina ideja. Zdi se mi super. Jaz rezance sušim na naslonjalih stolov, čez katere poveznem kuhinjske krpe,ampak imam pre malo stolov![]()
Miška,a te slastne baklave so izpod tvojih rok? Verjamem da bi se odlično podale po Ežojevem hrustljavem krompirčku.![]()
![]()
Jaz sem danes jedla krompirjevo polento z mesno polivko izpod maminih rok, skledo radiča, kaki, za piko na i sem lička v poljub nastavila Goriškemu soncu. Verjemite da mi je po vsakodnevni žabarsko-morosterski megli, zelo teknilo.
mejačkaMejačka, če ti pomaga tole:
Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hempy polenta

Pizza s pršutom