tole z rezanci je super ideja. Sam še recept mi dajte:)
Danes imam kup prehlajenih doma pa bom kuhala:
*govejo juhco z veliko korenja, skutni štruklji, za najmlajšega še piščanji medaljončki, radič + endivja z jajcem
*večerja: kar ostane od kosila:)
Danes imam kup prehlajenih doma pa bom kuhala:
*govejo juhco z veliko korenja, skutni štruklji, za najmlajšega še piščanji medaljončki, radič + endivja z jajcem
*večerja: kar ostane od kosila:)
Mrežna pečenka, kalampajsan krompir, solata, mogoče še kaj sladkega spackamo, če je že 1. adventna![]()
![]()
![]()
![]()
NEDELJA:
Goveja juhica z domačimi rezanci;
Pečene puranje perutničke in pečena sv. ribica, kutina v omaki z vinom;
Dušena jabolka s sladkim zeljem;
Kruhovi cmoki;
Zelena, radič in zelje v solati

Pozdravček!
Danes: kurja juha z rezanci, pečena svinj.reberca s povaljanim krompirjem, ajdova kaša z zelenjavo in gobicami, radič in endivija v solati in kozarček
, zdaj pa še včerajšnja pita in kavica s smetano.
Lepo nedeljo vsem!
Včeraj kremna juha iz šampijonov, rižota z morski sadeži, pečen losos, solata iz kislega zelja in refošk.
Danes korenčkova juha s kroglicami, mošnjički z kozicami in makaroni, kislo zelje in refošk. In božična okrasitev.![]()
![]()
http://www.kulinarika.net/recepti/12271/predjedi/mosnji

lp, pinka![]()
Pri meni danes, pečena paprika:
Jutri imam kontrolko, bojo vrtali luknje v meni, mi nekaj krvi iztočili, vse da ugotovojo kolk sem pocukran. Tole za kosilo, večerja tudi lahka in ni da ni ( vsaj upam, kontrola čez 6 (12 ) mesecev ). Pol bo že kakšna baklava mogla padit........
ežoj
| sandrak je napisal/a: |
|
Za rezance, ki mi jih zamesi multipraktik ,dam:
cca 40 dkg moke
4 jajca
1-2 jušni žlici olja
Število jajc prilagajam suhosti moke. Vode ne dodajam. Testo mora biti kar trdo.Vendar pa mora multipraktik zamesiti v kepo. Pustim počivati cca pol ure. Nato s strojem razvaljam, posušim kot opisujejo kolegice in primerno suho s strojčkom spet zrežem v rezance.
LP
silvenGoveja juha z ribanci, pražen krompir, meso iz juhe in rdeča pesa.
Goveja juha z zdrobovimi knedlčki, pražen krompir z zeljem in česnom, radič in rukola v solati, kuhana govedina iz juhe,
. Za posladek: urica in pol spanja.
goveja juha z rezanci, musaka s krompirjem in mesom, popečene bučke, radič v solati, za zbirčne Metke pa faširani šnicli.
BalenkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rezanci Barilla s slanino in gobami

Korenčkova juha