Danes: paradižnikova rižota z lignji, zelena solata, ![]()

Zviti krofi
Danes: paradižnikova rižota z lignji, zelena solata, ![]()
pri nas je bilo: " makaronflajš "
, paradižnikova solata, ja, pa kompot iz mešanega sadja![]()
Tisto, kolikor manjka, sva pojedla za kosilo, ostalo pa pred pol urce za večerjo.
In, miš, ti si lisica, ne miš![]()
![]()
Pri nas smo bili čist mal korajžni, smo dali not mal ribanega sira in vse skupaj prelili z mešanico pol dcl smetane in enega jajca, ni bilo pa nič klobasice.
Za solato smo pa imeli domač paradižnik, ki kar lepo zori. Ni ravno tak, kot bi ga sedaj pobrali, je pa vsekakor boljši kot tisti iz trgovine.

rrr

Današnje kosilo pri nas: topinambur in krompir v pečici in piščančji koščki v sladko-kisli omaki.
yulchipečen krompir s piščancem v pečici, radič v solati
BalenkaDanes pogrevamo.... makaronflajš in kislo zelje s fižolom.... ![]()
Danes bo piščančji "ajmoht" in http://www.kulinarika.net/recepti/5548/sladice/fernando
tanjajDanes:
- precedila sem pasulj in v precedek zakuhala ene kupljene nudlce (bom sama pojedla če bo treba)
- iz odcedka enega nikakvega "fižol ploščati, bel, poreklo Kirgizija, distributer Propak d.o.o., LJ", pocen in zanič...mi je ratal spacat kolikortoliko prebavljivo omako na rdeče (miškazmokce hvala za nasvet!!)...
- široki rezanci
- endivija s krompirjem v salati
- okus bomo popravili z eno veliko skledo klementin, mandarin...whatever.....
Posladek:
- dala si bom duška!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mygrace
| Mygrace je napisal/a: |
- dala si bom duška!
Mygrace |
Bejžžžžžžžžžžžmo ![]()
![]()
![]()
![]()
Šmorn in kompot. :)
msegovKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zviti krofi

Mango cheesecake brez peke