Pa kaj si ti tako dušebrižniška znanstvenica in profesorica na faksu?![]()
Si sama veselo pisala kako so tvoje študentke glupe, ti pa itak vsako minuto dobiš plačano![]()
A tle tud?
Multivitamin
multivitaminPa kaj si ti tako dušebrižniška znanstvenica in profesorica na faksu?![]()
Si sama veselo pisala kako so tvoje študentke glupe, ti pa itak vsako minuto dobiš plačano![]()
A tle tud?
Multivitamin
multivitaminAjajajajaj, multi, daj se no pomiri in malo poglej, kaj pomeni dušebrižniški. Nasvet o Pohorju je bil povsem prijateljski in namenjen reševanju trenutnih fizičnih problemov z vročino. Za one v zvezi z dušo pa nimam idej.
SonjaTi jaz dam idejo. Kak vikend, ko mine hica in prideš v mb mi piši in grema na kofi. Pa me lahko maziš po laskih, kar jih še je![]()
Sem napisal, da sem zelo Alexandru podoben![]()
Saj to malo pijema kavo pa tak. Da ne bi slučajno kdo to razumel kot razvrat![]()
Saj nisem užaljen. Samo dvomim, da je na Arehu kaj bolje. Mogoče kakih 5 stopinj manj,
Kakega večjega olajšanja pa tud na Pohorju ni danes.
Multivitamin
multivitamin| multivitamin je napisal/a: |
Malo izven teme, ampak zaboga, danes je 24.8. Jaz ne pomnim v mojih 41 letih, da bi tolk zakuhalo in konca ni videt. Ajd, ne rečem kaka 2 al 3 dni. Multivitamin
|
Leta 1992 se je začelo tam okrog 15 avgusta, trajalo je pa kar kak mesec - do tam okoli 17. septembra. Je blo vroče, da so kure kuhana jajca nesle.
lp
cervusMa o kakšni vročini vi to? Se bo kaj ogrelo? meni se tole vreme zdi ravno prav.
Danes skrb za omega 3:
![]()
![]()
![]()
![]()
hrenovke in paradajzova solata
Balenka
15.8. 1992 sem mel jaz 22 let in sem bil na ibizi totalka zadet. se ne spomnim kako je blo takrat v sloveniji.
![]()
Multivitamin
multivitaminTorek: kruhovi cmoki, piščančji file s šampinjoni in korenjem, mešana solata
Zelo vroče je bilo julija 2003, za avgust se pa ne spomnim.![]()
![]()
Sreda: široki rezanci s korenčkom, mešana solata
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Gratinirani fuži s sirom in pršutom

Bananin puding z vanilijevimi rogljički