Pozdravljeni!
Ker so'>o buče na našem vrtu letos takoooooooo'>o lepo'>o obrodile, bi jih želela nekaj shraniti za mrzle dni. Ali ima morda kdo'>o kakšen dober recept ali predlog kako'>o naoj jih pripravim za shranjevanje?
andrach
Pozdravljeni!
Ker so'>o buče na našem vrtu letos takoooooooo'>o lepo'>o obrodile, bi jih želela nekaj shraniti za mrzle dni. Ali ima morda kdo'>o kakšen dober recept ali predlog kako'>o naoj jih pripravim za shranjevanje?
andrach
Še dlje, ariella, jaz imam še vedno eno lansko, sorte špagetarica. Je pa pomembno, da niso na prehladnem, vsaj 10 stopinj, lahko tudi 15. Samo, zrele morajo biti, da imajo trdo lupino, ki ne prepušča plinov in uspešno brani notranjost pred vdorom plesni.
Po mojih izkušnjam se zelo dobro obneseta sorti Hokaido in Špagetarica, pa najbrž vse, ki imajo debelo lupino. Jaz jih pred spravilom še dobro utrdim (pozorim) na soncu.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Svedri s parmezanovo kremo

Beljakovi vetrci s kremnim polnilom