Dobila sem tri manjše gomolje tartufa, pa ne vem kako jih porabiti. Rabim kakšen recept. Pa tudi kako dolgo lahko gomolj počaka v hladilniku.
lep dan vam želim
kayla
Dobila sem tri manjše gomolje tartufa, pa ne vem kako jih porabiti. Rabim kakšen recept. Pa tudi kako dolgo lahko gomolj počaka v hladilniku.
lep dan vam želim
kayla
Skuhaj testenine, jih premešaj s čisto malo olivnega olja in preko naribaj tartufe. Najprej čisto malo, če vam izrazit, nekoliko rezek okus ni všeč, sicer pa malo več. Če dodaš testeninam še malo opečenega pršuta, bo jed še boljša.
Krasen je tudi biftek s tartufi - postopek podoben: na pečen biftek, lahko s tudi kakšno lažjo omako, naribaš sveže tartufe.
Lahko tudi raco napolniš z nadevom, ki mu dodaš tartufe, ali kakšne mesne roladice.
Mamamia
mamamiagurmanBOY, omenjeni "nožek" se imenuje mandolina (ni glasbeni instrument) in se ga pri nas dobi v trgovinah, ki držijo WMF-ove izdelke. Cena je bila, ko sem zadnjič gledal, približno 40 EUR.
http://www.quintessentiallygourmand.com/engine/resource/shop/799/imag
Miroslav Vulović
Sporočilo je spremenil(a) sarabande dne 21. 2010 13:23
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Nevzhajana orehova potica

Mandljevi piškoti