Lazanja z bolonjsko omako
Od začetka decembra je v Sloveniji začel delovati nov zaposlitveni portal, ki vam ponuja vse vrste zaposlitev od rednih zaposlitev, do pogodbenih del, sodelovanja med podjetji, dela v tujini.
Skratka portal je še relativno nov in vas vabimo k obisku, priporočamo vam tudi prijavo na e-obveščanje, kjer boste v svoj e-poštni nabiralnik enkrat tedensko prejeli dela, ki so najbolj zanimiva na portalu.
Trupinho
Prosta delovna mesta v Sloveniji lahko iščemo na različnih portalih. Predvsem je razlika med portali v tem, da eni so bolj pregledni eni manj. Za delodajalce pa se predvsem razlikujejo po tem ali so storitve plačljive ali ne... Kakorkoli delovnih mest je nasplošno premalo in tukaj je največji problem.
Kuharski majster
Sporočilo je spremenil(a) pikec99 dne 13. 2014 11:25
Pri nas sta starša brez službe že nekaj let, odkar je propadel Vegrad, eden od njiju je paraplegik. Brat je brez službe, ker še študira, nekaj dela preko študenta. Jaz sem pa že več kot eno leto brez. Sem vedela, da ne bo služb, pa sem se raje vrgla v lastne podjetniške vode... Je sicer težek začetek, trenutno si še ne izplačujem dohodka, tako da me prav panika tu in tam - ker nimam plačanih položnic in imam ogromen minus na računu... Tako da službe aktivno ne iščem več, ker glede na bonitetne ocene podjetij, podatki iz bonitete.si - večinoma odpuščajo, večjih podjetij skoraj več ni, je pa veliko malih - to pa iz izkušen vem, da se ne zaposluje, sam se pa dobi marsikatero delo, problem je, da jemljejo samo študente, večinoma - ker so plačani 3 eur na uro max...
xxsIskanje zaposlitve še nikoli ni bilo tako težavno, saj prostih delovnih mest preprosto ni. Kaj storiti nič... pošiljati prošnje in upati na najboljše to je edina opcija. A mogoče kdo pozna kakšno drugo opcijo? Naj mi jo pove ker iščem šiht za polni delovni čas 8 ur za 1000€ neto plače :)
Kuharski majster
Za tako plačo moraš biti kuhar v malo boljši restavraciji. Tam torej išči svoje potencialne delodajalce. Za to moraš verjetno imeti tudi kaka dodatna znanja poleg osnovne kuharske izobrazbe. Sam zase najbolje veš, s čim razpolagaš in kake so tvoje realne možnosti.
SonjaLimnol, a ne vidiš, da zgolj promovira stran?
Commis débarrasseurStanje v državi je tako kot je.Veze, no tukaj imaš možnosti.Drugače pa,če moraš preživet, če te ne podpirajo starši kljub bilo kakšni izobrazbi delaš kar dobiš,če dobiš.Pa če že dobiš,je vprašanje ali boš dobil plačilo.Na žalost ostaneš nemalokrat brez plačila, čeprav si delal.
Hči je odšla na prostovoljno delo v tujino.Vedno si je sama iskala delo,preko študenta,delala dosti različnih del.Ampak v nedogled ne gre.Mladi bi si radi ustvarili družine.Zato pa je potrebno malo več,kot samo delo prek štud.servisev.Nekaj prijateljev je dobilo delo v Avstriji,in so se čez noč prerodili.Imajo neko osnovo,da lahko razmišljajo o bodočnosti.Naj povem,da imajo službe za nedoločen čas.Ker je bila pridna v času študija,študirala vse v roku,delala, je šla še v to opcijo prostovoljstva,ker rednega dela doma ni.Nabira izkušnje,ali celo ostane tam.
dariKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lazanja z bolonjsko omako

Dušeno sladko zelje