Zanima me, če katera ve kje v Lj., ali okolici žgejo glino?
ham-njam
Temo je spremenil(a) ena mš dne 14. jul 2007 20:15:06
Zanima me, če katera ve kje v Lj., ali okolici žgejo glino?
ham-njam
Temo je spremenil(a) ena mš dne 14. jul 2007 20:15:06
Ni problema, ena mš, če se odločiš, se javi na ZS. Pa tudi če rabiš kakšne nasvete v zvezi z oblikovanjem z glino.
lep dan
emilyDanaS, to mojo pečico sem jaz kupila pred približno 15 leti v Trstu. Danes takih verjetno ne izdelujejo več, ali pa. V tisti trgovini jih čez par let niso več prodajali, ko sem se zanimala za večjo, rekli so naj se obrnem direktno na izdelovalca, to je nekje v severni Italiji, Urbino. To je bil kot en hoby program in ni bila draga. Jaz pa v njej pečem že 15 let in sem z njo zelo zadovoljna. Ćeprav je majhna, sem v njen naredila že ogromno zanimivih stvari. Je pa na plin in jaz z njo delam v glavnem zunaj vsaj drugo pečenje, to je pečenje z glazuro, ker delam v stari japonski tehniki raku.
Imam pa namen narediti sama peč po istem principu, kot to, samo malček večjo. Saj ni noben problem, samo materail treba dobit pravi, pa malo dobre volje in bo.
Če te še kaj zanima, se oglasi.
emilyKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Svedri s parmezanovo kremo

Mediteranska solata z jajčnimi širokimi rezanci