LIJANA in frina, želela sem tudi jaz še kaj dodat, pa ne bom, rada bi se samo pridružila vajinemu komentarju in komentarjem tistih, ki želijo biti tebi dvojčica ob strani.
emily
LIJANA in frina, želela sem tudi jaz še kaj dodat, pa ne bom, rada bi se samo pridružila vajinemu komentarju in komentarjem tistih, ki želijo biti tebi dvojčica ob strani.
emily
Za splav dobiš narkozo, popolno anestezijo. Je tudi brezplačen. Drugačen način izvajanja splava je sicer mogoč in odvisen od lastne odločitve. Jaz sem prevelik sralec, da ne bi šla pod narkozo tega naredit.
In ni nujno, da boli, odvisno pač od vsake posebej.
Noa, jaz sem tvoje pisanje razumela kot polno razumevanja za našo dvojcico, ne pa da soliš pamet.
Podpišem se pod frinino pisanje in pod pisanje vseh tistih, ki dvojcico razumejo in ji skušajo omiliti stisko. V tem je veličina človeka, v razumevanju stiske drugih, tudi če načeloma početja ne odobravaš.
Dvojcica zdaj ve, kako in kam, malce je o svojih težavah slišala tudi z drugega zornega kota, in iskreno upam, da bo prebrodila stisko.
In splav ni umor, dajmo si o tem bit na jasnem. Sicer pa, kamen naj vrže, kdor je brez greha....
Moji hčerki sem pa rekla, da če se zgodi, da zanosi, pa ne bo vedela, kaj in kako, ji bom stala ob strani, kakršnakoli že bo njena odločitev, in ne glede na to, kaj bi se meni zdelo prav. In ne glede na njenih rosnih 19 let. Je rekla, da je že zna poskrbeti za te stvari, ampak se res nikdar ne ve. Zato naj ve, da me ima ob sebi in naj pravi čas pride po pomoč, kakršnokoli bo že potrebovala, ker jo bo tudi imela. To sem svojim otrokom dolžna, se mi zdi.
Me pa veseli, ko ugotavljam, da nas je veliko strpnih ob tem tako občutljivem vprašanju. In da smo toliko iskrene in priznavamo, kaj vse smo izkusile. Se mi zdi, da več ko smo dale skozi, več razumevanja imamo.
Bodite v soncu, Mamamia
mamamia
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Princeske

Pustne miške