Barilla Casarecce iz čičerike z lahko kaponato
Saj vas je prosila samo za to, da napišete, kakšen je postopek. Sem vedela, da bo polno postov z moraliziranjem. Ene pa res ne morete iz svoje kože in se postaviti v položaj drugega.
Se mi kar obrača, ko govorite o ubijanju otrok, pa o moralnem mačku itd. Mene v moji rodni dobi to k sreči ni doletelo, tudi jaz nisem za to, da je splav kontr. sredstvo, zalomi se pa lahko vsakemu paru, danes dvojčici, jutri mogoče tebi.
Drži se in nekatere poste spreglej.
LP
Dvojčica, zgodilo se je, svojo zrelost si pokazala z oceno stanja, ki ga poznaš samo ti. In le ti poznaš dejanske razmere. Drugi tega ne vidijo in ne bodo nosili posledice tvoje odločitve za otroka.
Tvoja ocena je edina, ki je pravilna. To ni noben greh in noben zločin. Če bi bil, bi ljudi kaznovali za tako dejanje.
Abortusi nimajo več ( praviloma) zdravstvenih posledic. Psihično škodo pa bodo naredili kvečjemu tisti,, ki posegajo v tvoje življenje in si drznejo ocenjevati tvoj odločitev. Najbrž dramatizirajo tudi druge odločitve v tujih življenjih in to ni ravno dobro.
Življenje je tvoje in zanesi se nase. Pravilnih in zrelih odločitev nihče ne sme obžalovati.
Sem prepričana, da si se odločila prav.
F r i n aKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Barilla Casarecce iz čičerike z lahko kaponato

Bujta repa