Bučni mufini s kremastim nadevom
Življenje vsakega zaznamuje po svoje in vsak nosi svoj križ. Težka odločitev in bolj kot razmišljaš težje je.
Imam kolegico, ki je splavila pred 23 leti in je kar naprej je primerjala otroke na ulic po letih in se spraševala katerega spola in kakšenbi bil njen.
Všasih še vedno pove, koliko bi bil zdaj star, čeprav ima vzorno družino.
Sama se boš morala odločiti za tisto, kar veš, da zate najbolje in karkoli boš storila bo prav. Zato se kasneje ne oziraj nazaj, me pa te bomo miselno podprle v tvoji odločitvi in vem, da bo tudi za tebe enkrat posijalo sonce.
kobra 1V principu sem proti, a razlogi zanj so različni. Vsaka ženska ima pravico odločiti se sama.
Aboslutno sem proti temu, da ga nekatere ženske uporabljajo kot sredstvo kontracepcije. Prijateljica se je vednos praševala, kak dobitek na loteriji je morala ona zadeti, kajti izmed 8ih nosečnosti je njena mama samo njo donosila.
Potem pa pomislim na vse svoje prijateljice, ki so imele probleme z zanositvijo, ena se še danes trudi. Pa tudi sama se bom morala kar na medicinsko pomoč obrniti, če bom kdaj hotela imeti svoje otroke.
Torej če je človek v situaciji, iz katere ne vidi izhoda, ga vsi "dobronamerni" namigi iz okolice samo še bolj psihično uničujejo. Ne predstavljam si žrtve posilstva, ki potem do konca svojega življenja vidi v svojem otroku posiljevalca.
Pa tudi otroka dati v posvojitev ni lahko, tudi tu ima okolje kar precej za povedati.
Najprej udrihajo po tebi, češ da si splavila, potem pa preskočijo na to, kako neodgovorno od tebe je, da daš otroka v posvojitev.
V vsakem primeru pa ne pozabiš.
Loni Makaroni
Dvojčica, ti sama prav gotovo v tem trenutku najbolje veš, kaj lahko sprejmeš in kaj ne.
Jaz sem bila dvakrat v življenju v taki situaciji, enkrat mlajša, drugič malce starejša. Dve zelo različni situaciji, toda za mene v tistem trenutku takšni, da sem vedela, kaj mi je storiti, samo nekoga sem rabila, da mi je stal ob strani. Pa to ni bil niti v prvem niti v drugem primeru partner, pač pa mama, zdravnik, prijateljica. Važno, da je nekdo, za katerega veš, da je tam in da te razume.
Vse je potekalo, tako kot mora in sprejela sem pač to, kot del mojega življenja, ki je za mano.
To ti pravim zato, da boš vedela, da je še dosti takih v podobni situaciji kot si ti sedaj, odvisno je od tega kako se ti vidiš v tej situaciji, tako ali drugače.
emilyKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bučni mufini s kremastim nadevom

Mandljeva juha ajoblanco