13. jul 2007 12:48
Olimski sir se lahko peče tudi na rešetki, ker ostane čvrst in se ne topi in ne vleče. Preverjeno. mamamia mamamia
13. jul 2007 12:48
Olimski sir se lahko peče tudi na rešetki, ker ostane čvrst in se ne topi in ne vleče. Preverjeno. mamamia mamamia
13. jul 2007 13:57
Super! Prodajajo pa ga najbrž povsod, kajne? Jaz ga do sedaj še nisem videla. Hvala za nasvete! Dana
13. jul 2007 14:01
Dobiš ga pakiranega, na vago ga še nisem zasledila. Loni Makaroni
13. jul 2007 15:27
V tušu ga zagotovo imajo, v mercatorju tudi, jaz sem pa ga najprej odkrila v Sparu. Mamamia mamamia
13. jul 2007 17:10
V Leclercu je trenutno v akciji navaden Olimski sir za žar ter Zelenjavni ražnjič sir - z zeleno papriko!!!
17. jul 2007 22:25
Včeraj sem dobila Olimski sir in delala z njim piščančje ražnjiče, pa nam ni bil preveč dober. Sicer ostane lepo v koščku, toda nekam mehak in nič kaj podoben siru niti po okusu. Moram reč, da nam je bilo zadnjič bolj všeč, ko sem naredila s tolmincem čisto tako za probat, se je sicer razlezel, a je ostal skupaj in je bil hrustljav in okusen.
Bom probala še kakšnega, mogoče Cammember, kot je predlagala Kyara, ali pa mogoče kdo dela še s kakšno drugo vrsto?
emily
17. jul 2007 23:17
Jaz sem pa danes popekla Olimski sir in mi je bil zelo všeč. Spomnila sem se, da sem ga enkrat že jedla v restavraciji, skupak z rukolo. Treba ga je le fino posoliti, dodati nekaj začimb in olivnega olja pa je super. Vsaj meni Bom pa tudi jaz še probala Camembert. lp Dana
23. jul 2007 18:01
V Sparu imajo tudi grški sir za žar (do zdaj sem ga zasledila le v koprskem). Je super, skoraj boljši od Olimskega, ker je začinjen in bolj mediteranskega okusa. Drugače pa se tudi čez Olimskega ni za pritoževati. Lp Krofka
23. jul 2007 21:31
Mi sira ne pečemo sem pa že jedla Olimskega pečenega na olivne olju s česnovo omako...za dol past super. Roncolino
23. jul 2007 22:45
Poskusite še Olimski sir za žar, ovit s panceto in popečen v ponvi. Meni je bil zelo všeč. akimKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kremšnite, kremne rezine - kot z Bleda
Domači prijatelj z orehi in čokolado