Curry riž s tofujem
Morska sol v vodo, da bo približno 3 % raztopina, zanesljivo bistveno ceneje kot vožnja na morje po morje
.
reca, tega še nisem slišala, bi bila lahko včeraj kaj omenila, bom pa poskusila. saj najbrž gre za dotok mineralov, kajne?
In se strinjam, doma je pridelano bolj naravno če tako delamo), obstaja pa kar nekaj preparatov, dovoljenih v bio ali eko ali integrirani pridelavi, pred temi nimam kakih posebej veliko zadržkov. Polno plesni, škrlupa, pa še česa tudi vsebuje precej škodljivih snovi, ki jih tvorijo glive, čeprav je 100% bio.
Srednja pot - najboljša pot. Prazna vreča ne stoji pokonci - velja tudi za rastline. Ne potrebujejo le vode in svetlobe, ampak tudi minerale.
jaz imam paradižnik pod streho in mi ni nikoli postal črn vedno je lepo rdeče barve . Lansko leto smo ga še decembra meseca jedli domač paradižnik.
kf Sporočilo je spremenil(a) klavdijaF dne 11. jul 2007 22:36:11
Upam, da ste opazile, da je članek, ki ga navaja vanjatajnsek, star 2 leti. In, če mene vprašate, so to sledi letal, ki so visoko nad nami letela pač po svojih koridorjih. Ob določenih razmerah v zraku se za njimi pač poznajo čtrte, ki so seveda sestavljene iz izpuhov letal. Po istih koridorjih letijo letala dan in noč, običajno jih podnevi sploh ne vidimo, ponoči pa vidimo utripajoče luči, če smo pozorni.
Pa ja ne mislite resno, da nad nami letala na 10000 m škropijo strupe v zrak z namenom, da bi uničevali karkoli že???? Halooooo??????
Sploh pa je članek iz ene revije (očitno), ki nima kakšne znanstvene podlage.
In zakaj, za božjo voljo, bi bil uničen le paradižnik??????? Kje je tu logika????
Tudi v sanjah ne verjamem temu.
In dodajam - kot običajno - vsak po svoje.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Curry riž s tofujem

Ržen sendvič s kajžarsko klobaso